Stenmalverk Mockmill Tillsats till köksmaskin
Mockmill Tillsats KitchenaidMockmill Tillsats Kitchenaid 2Mockmill Tillsats Kitchenaid Malverk

Stenmalverk Mockmill Tillsats

2.180 kr

Förvandla din köksmaskin till en mycket kompetent kvarn med stenmalverk.

Passar till alla köksmaskiner från KitchenAid och Electrolux/AEG.

3 i lager

Art.nr: 36478-171. Kategori: . Etiketter: , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Med denna tillsats från Mockmill förvandlar du din köksmaskin till en mycket kompentent kvarn som klarar av att mala ca 60 g finmalet mjöl per minut. I malverket sitter, precis som i övriga Mockmill-kvarnar, korund/keramik-stenar, och malningen är steglöst inställbar från riktigt fint till riktigt grovt. Tillsatsen anslutes snabbt och enkelt, och är lätt att göra ren. Passar till alla köksmaskiner från KitchenAid och Electrolux/AEG, dock inte till Ankarsrum.

All sorts säd kan malas på kvarnen, även hårda korn såsom majs och ris. Den klarar också många andra torkade produkter, såsom bovete, quinoa, bönor (inkl sojabönor), linser och ärter (inkl kikärter). Vid malning av stora och hårda korn/bönor/ärter till fint mjöl är det lämpligt att mala i två omgångar med enbart krossning i första omgången. Kvarnen bör inte användas för malning av kryddor, oljerika fröer/korn och popcorn. Kan också vara problem med t ex nypon.

Bakom Mockmill och Mockmill-kvarnarna står Wolfgang Mock, en legendar inom kvarnindustrin, som tidigare bl a har konstruerat såväl Hawos-kvarnarna som KoMo-kvarnarna, men som därfter har gått vidare helt i egen regi. Hans strävan är dock densamma som den hela tiden har varit, nämligen att förse såväl sig själv som andra med riktigt bra sädeskvarnar till överkomliga priser, och därmed med möjligheten att alltid ha tillgång till färskmalet mjöl.

Malkapacitet: 60 g fint mjöl per minut. Sädesbehållare: 600 g. Malverk: Korund/Keramik. Vikt: 1,2 kg. Längd/bredd/höjd: 270/105/178mm. Garantitid: 2 år. Tillverkad i Tyskland.

Mer information om produkten finner du på denna sida, där du bl a även hittar Bruksanvisning och Malningstabell. Välkommen att dela Wolfgang Mock’s vision och mission.

Kolla också gärna på nedanstående introduktionsvideo för Mockmill Stenmalverk Tillsats.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 1.2 kg
Dimensioner (lxbxh) 27 x 10.5 x 17.8 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Stenmalverk Mockmill Tillsats”

*

Förfrågan