Välkommen till föreningens ebutik

Välkommen till föreningens ebutik

Ebutiken, liksom verksamheten i dess helhet, är f n under uppbyggnad och har än så länge ett ganska begränsat sortiment. Detta kommer dock successivt att byggas på, så återkom gärna för att hitta nya intressanta produkter, till intressanta priser, och kom gärna med synpunkter och förslag. Om du är intresserad av att på något sätt engagera dig i detta uppbyggnadsarbete, och i det ideella föreningsarbetet, är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss. Mer info om föreningen och dess verksamhet finner du under Allmän info-fliken i den övre menyn.

Visst innehåll finns i följande huvudavdelningar:

En heltäckande ekohandel under uppbyggnad

När denna verksamhet är fullt utbyggd kommer detta att vara en tämligen heltäckande ekohandel, indelad i 10 huvudavdelningar (kategorier), och med både detalj- och partihandel. Klicka på en avdelning ovan om du vill se dess underkategorier och produkter. Du kan givetvis även använda dig av produktmenyn överst till vänster.

Planerade huvudavdelningar för denna ekorörelse:

Allmänt sem – Dagligvaror – Data och kontor – Hus, hem och trädgård – Kläder och skor – Komm och transport – Litt och konst – Ljud och bild – Prod och verksamhet – Övriga produkter

Mer info om planerade huvud- och underavdelningar hittar du under Planerade avdelningar.

Produkter som vi just nu fokuserar lite extra på:

Här finner du de senaste av nya och ”gamla” produkter, som vi för tillfället är extra angelägna om att göra er uppmärksamma på. Sorterade med de allra senast inlagda först.

Samtliga inlagda produkter hos Svensk Ekomarknad:

Visar 1 – 35 av 1109 träffar