post

Sommarkampanj på kvarnar

Sommarkampanj på kvarnar

Mockmill Lino, Waldner Lady och Mockmill 100

Hösten har redan gjort sig påmind med stormen Hans, men än finns det säkerligen en hel del sommar kvar. Det finns också en hel del kvar av sommarkampanjen på Mockmill-kvarnar, dock inte resten av sommaren utan enbart augusti månad ut.

Samtidigt med Mockmill-kampanjen passar vi på att utöka vårt kvarn-sortiment med kvarnar från Waldner Biotech, med en del kampanj-priser även på dessa.

Waldner har funnits med länge, både som tillverkare av hushålls- och semiprofessionella kvarnar och som tillverkare av industriella kvarnar. Mockmill-kvarnarna är i sammanhanget relativt nya på kvarn-marknaden. Konstruktören Wolfgang Mock, som står bakom Mockmill-kvarnarna, är dock långt långt ifrån ny på denna marknad.

Mockmill-kvarnarna har ända sedan de lanserades för några år sedan haft en given plats i vårt sortiment och Waldner-kvarnarna har vi länge haft för avsikt att ta in i kvarnsortimentet. Såväl Mockmill som Waldner erbjuder kvarnar av allra högsta kvalitet, och vi slår gärna ett extra slag för dessa i sommarens slutskede.

Samtliga kvarnar i vårt sortiment återfinns under ”Hushållsmaskiner” och en hel del att ”mata” kvarnarna med finns under ”Säd, frön och nötter”. Läs också gärna ett tidigare inlägg här på sajten benämnt ”Mal ditt fullkornsmjöl själv!”.

Vill samtidigt passa på att informera om att leveranstiderna sedan en tid tillbaka åter är normala, och att det är vår absoluta förhoppning att det så skall fortsätta.

Vill också informera om att alla (alltså även privata) numer är välkomna att välja fakturabetalning. Ja, det är nästan något vi rekommenderar, åtminstone vid större köpesummor, eftersom vi då slipper den extra och förhållandevis stora kostnaden för kortbetalningen. Standard betalningstid för faktura hos oss är 30 dagar, men det går också att välja 60 eller 90 dagar om så önskas.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kjell Askling säger

    Sommarkampanjen för Mockmill, liksom sommaren, är slut för längsedan, men en ny Mockmill-kampanj 24-27 november värmer kanske lite nu när vinterkylan närmar sig. Kolla ovan eller i fyndhörnan.

  2. Kjell Askling säger

    Värt att notera är också att en december-kampanj för Mockmill 100 och Mockmill Lino 100 pågår fr o m 6/12 t o m 20/12. Se ovan eller i fyndhörnan.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>