Anti-V (humussyra) 90 kapslar Holistic

Anti-V 90 kapslar Holistic

496 kr

Anti-V (humussyra) förser din kropp med viktiga mineraler och andra näringsämnen, som idag ofta saknas, så att kroppen lättare kan hålla sig frisk och bl a hantera virus på ett bra sätt.

Dosering: 1–3 kapslar 2 gånger per dag, eller enligt rekommendation.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Kan tills vidare inte tillhandahållas av Holistic.

3 i lager

Art.nr: 14404-145. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Holistic är en svensk distributör av relativt högvärdiga kosttillskott, tillhandahållna till rätt så hyfsade priser. Man har ingen egen tillverkning av kosttillskott, men deltar mycket aktivt i produktutvecklingen, och kontrollerar och specificerar produkterna ända ner på ingrediensnivå. Förutom distribution av kosttillskott har man också en ganska omfattande kursverksamhet.

Om Anti-V (Humussyra)

Humussyra är en naturlig syra som finns i markens humuslager. Humussyran i Anti-V kommer från torv som bildats under 50 000–200 000 år. Humusen tas från flera meters djup där den är skyddad mot moderna miljöföroreningar. Den är renad och extraherad.

Humussyra är inte bara en utmärkt virusbalanserare utan kan också t ex vara lämplig att använda för att driva ut giftiga tungmetaller ur kroppen liksom för att komma till rätta med inflammation (och medföljande smärta) i muskler, leder och bindväv.

Hos Svensk Ekomarknad är vi inte så glada åt att denna produkt benämns Anti-V. Vi ser humussyra som ett uppbyggande och livskraftstärkande kosttillskott, och tycker inte att det finns någon anledning att ha ett anti-förhållande till vare sig bakterier eller virus. Det vi i stället bör eftersträva är harmoni och balans.

Innehåll

En burk innehåller 90 kapslar med 250 mg renad, standardiserad humussyra per kapsel. Kapseln är vegetabilisk, framställd av cellulosa från tall.

Ingredienser

Humussyra och Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa).

Dosering

1–3 kapslar 2 gånger per dag, eller enligt rekommendation. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras torrt, samt utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.076 kg
Dimensioner (lxbxh) 5 x 10.5 x 5 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Anti-V 90 kapslar Holistic”

*

Förfrågan