post

Håll värmen i den nordiska vinterkylan

Håll värmen i den nordiska vinterkylan

Läge nu att ta oss an och njuta av vintertiden.

Det är snart midvinter och kylan har tagit sitt grepp om vårt nordliga land, även här i det sydligt belägna Blekinge. När nordanvinden sveper över landskapet och kylan tränger sig på kan det behövas något som värmer, såväl inombords som utombords. Det är nu vi plockar fram glöggen, njuter av brasan från veden och låter oss lysas upp av levande ljus. Det är nu vi har tomtar på loftet och samlas kring maten i goda vänners sällskap. Det är nu vi kurar skymning med en bra bok och letar fram de värmande plaggen från sina undangömda skrymslen. Det är nu vi nordbor tar oss an och njuter av vintertiden, och kanske kan tipsen nedan göra njutningen ännu större.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ela Lovén säger

  Hej Kjell!
  Vi ska på genomresa i Ronnebytrakten nu på söndag den 6 augusti. Jag undrar om det går att beställa och hämta ut syrningskrukor à 5 liter direkt ur lagret då? Vi har tidigare köpt krukor hos er och skulle vilja köpa fler.
  Hälsningar Ela

  • Kjell Askling säger

   Välsorterade ICA-butiker har skrädmjöl från Stöpafors Kvarn. Denna är dock inte gjord på ekocertifierad havre. Om det är det du vill ha så är det skrädmjöl från Valterstens som gäller. Deras skrädmjöl är dock slut för säsongen, och beräknas åter finnas för försäljning hos dem och oss först under november månad. Fysiska butiker som säljer Valterstens skrädmjöl skall enligt info på Valterstens webbsajt finnas i Norrköping, Motala, Stockholm och Göteborg.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>