post

Nu har vi öppnat föreningens ebutik

Dags nu för handel på ekogrund via internet.

Dags nu för handel på ekogrund via internet.

Vi har nu äntligen öppnat internetportarna till föreningens handel på ekogrund. Sortimentet i detta inledningsskede är dock tämligen magert, och webbsajten i behov av viss finputsning. Men, webbsajten/ebutiken är i alla fall i fullt användbart skick, och därmed redo för ehandel på ekogrund. Om du inte hittar något av intresse just nu så föreslår vi att du snart återkommer, eftersom såväl verksamhet som sortiment nu kommer att utvecklas fortlöpande, samt nya, intressanta produkter tillkomma, i stort sett dagligen.

Anledningen till att vi öppnar internetportarna redan i detta tidiga uppbyggnadsskede är, förutom att vi vill bygga upp verksamheten successivt i takt med resurser och förmåga, att vi vill göra det möjligt för intresserade att inte bara kunna handla varor med ekogrundad kvalité, till lägsta möjliga pris, utan också att vi vill göra det möjligt för intresserade att kunna delta i verksamhetens uppbyggnad och utveckling redan i ett relativt tidigt stadium. Detta är nämligen inte något som vi har tänkt att ha för oss själva, utan något som vi vill utveckla tillsammans med andra ekointresserade runt om i vårt avlånga land.

Om du vill veta mer om detta, och om föreningens verksamhet i allmänhet, besöker du i första hand lämpligen Allm info-sidan samt Häng med-sidan. Hör dig också gärna av till oss via kommentarer nedan, via formuläret på Häng med-sidan, eller via någon av kontaktvägarna på Kontakt-sidan. Tillsammans kan vi utveckla denna ekorörelse till något riktigt, riktigt bra.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kjell Askling säger

    Det är fortfarande (140323) ett ganska magert sortiment hos Svensk Ekomarknad, men vi jobbar tålmodigt vidare, skall ni veta, ni som har hittat hit till denna ebutik, och denna handel på ekogrund. Hoppas ni också har tålamod, tålamod att vänta på något som framöver kan komma att bli något riktigt intressant. Det är i alla fall vi själva helt säkra på. Om ni vill att väntan skall bli kortare är ni välkomna att hoppa in och delta, på ett sätt som passar er, i denna nyskapande handelsresa. Mer information om detta kan ni hitta under ”Häng med” i den övre menyn.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>