post

Kvalitetsprodukter till kvantitetspriser

Tid för förändring av svensk handel

Det behövs mer förändring än ny exponering.

En ambition hos Svensk Ekomarknad är att göra vad vi kan för att kvalitet skall bli liktydigt med kvantitet, dvs att vi får ett förhållande där det är de verkligt nyttiga och bra produkterna som står för volymen. För att lyckas med detta kommer vi redan nu från början bl a att satsa på att tillhandahålla kvalitetsprodukter till kvantitetspriser, dvs till så låga priser som det bara är möjligt.

Helst skulle vi dock inte vilja ha med priser och pengar att göra över huvud taget, utan helt fokusera på produktkvalitén. Tyvärr är vi inte där ännu, utan är fortfarande kvar i en i allra högsta grad pengastyrd värld, så det får tills vidare vara lägsta möjliga pris som gäller.

Vårt recept för att kunna hålla priserna nere, utan att på något sätt tumma på kvalitén, innefattar förutom långsiktigt tänkande, samt minimering av transporter, mellanhänder osv, även en hel del ideella insatser. Insatser som vi ser som ett helt naturligt inslag i en nyskapande process, och inte på något sätt upplever som något tungt eller uppoffrande.

Ändå är detta givetvis en tuff utmaning för en, i detta läge, liten aktör på marknaden, utan möjlighet att själv ”trycka” nya pengar, och vi kommer naturligtvis inte att kunna ha jättebra priser på allt redan från början. Men vi kommer, som sagt, hela tiden att göra allt vi kan för att hålla priserna nere. Så ha tålamod med oss, precis som vi själva har rustat oss med tålamod. Det kommer att behövas för att få fart på den planerade verksamheten, och därmed, om allt vill sig väl, även få till stånd en för alla behövlig förändring av den svenska handeln.

För att få riktigt bra fart på denna satsning behövs dock insatser från många fler än de få inblandade som nu jobbar med denna utveckling. Så hör av dig, du som gillar vad vi gör. Det finns många intressanta och meningsfulla sätt att delta och bidra till denna handelssatsning, och mycket lär kunna skötas på distans. Mer information, samt en intresse-anmälan, finner du på vår Häng med-sida. Ta vara på den här möjligheten nu, och var med och skriv handelshistoria.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>