post

Alla bör kunna få njuta av våren

Det gäller att ta för sig av det som bjuds

Alla bör kunna vara ute när knoppar brister.

Vi är just nu inne i årets mest kreativa period, och kanske också årets allra vackraste tid. Efter en lång vinterdvala längtar vi ut i naturen, där knopparna brister och allt åter vaknar till liv. Det är skönt att låta sig hänföras och vederkvickas, såvida vi inte lider av pollenallergi, vill säga. Men, det finns hjälp att få, så att även pollenallergiker kan njuta och inspireras av denna underbara tid.

Företaget Holistic har ett kosttillskott vid namn Pollenzym, som förhoppningsvis kan erbjuda akuthjälp. Björksav, som även det finns att tillgå från Holistic, är ett annat beprövat hjälpmedel. Naturen själv har dessutom en hel flora av hjälpmedel, som inte bara kan bidra till en lindring, utan på sikt kanske också kan hjälpa den pollenallergiske att bli helt befriad från detta handikappande besvär.

De naturliga hjälpmedel som jag i första hand tänker på är givetvis den vilda växtkraft som nu bryter fram överallt i naturen, och som just nu besitter som mest livskraft. Vi kallar det ofta för ogräs. Ta för dig (med hjälp av t ex Pollenzym om så behövs) av detta hälsosamma överflöd. Det finns där serverat, det är gratis, och du får frisk luft på köpet. Ja, som så ofta i naturen så finns lösningen ganska nära problemen. Det gäller bara att kunna se den.

Om du inte redan är bekant med överflödet i den vilda och halvvilda naturen hittar du värdefull information i bl a följande böcker, som finns att köpa i vår avdelning för Tryckta böcker:

Kommentera gärna detta inlägg, kom gärna med egna vårberättelser, och berätta gärna hur du själv hanterar eller har kommit till rätta med din pollenallergi, under kommentarer nedan.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>