post

Extrem orderingång – sena leveranser

Hoppas på förståelse för situationen.

Hoppas på förståelse för den akuta situationen.

Vi har under den senaste tiden haft extremt många och stora beställningar med kraftigt försenade leveranser som en olycklig följd.

Vi jobbar dock hela tiden tålmodigt på och gör allt vi kan för att så fort som möjligt leverera inkomna beställningar, och fylla på ett alltför snabbt minskande lager.

Vi hoppas att våra kunder är lika tålmodiga, samt har förståelse för situationen. Hör av er med frågor eller meddelanden om ni har svårt att vänta ett antal extra dagar/veckor.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Michael Andersson säger

  Hej
  När kan jag förvänta mig att ordern Order: #16416 går iväg?
  Det har gått ganska lång tid nu och betalade i förskott för att vara säker på att vara prioriterad kund.
  Är det bättre att jag kommer ner och hämtar det i helgen eller på måndag så jag är säker på att jag har säkrat min mat under kommande tid?
  MVH
  Michael Andersson

  • Kjell Askling säger

   Hej!
   Lite väl långt att åka ser det ut som, så jag föreslår att vi skickar varorna till dig, såsom beställt. Du kan förvänta dig att vi skickar dina varor nu på måndag, vilket innebär att du bör kunna ha varorna hos dig på onsdag. Du får ett leveransbesked från oss när varorna har skickats och en avisering från DHL med uppgift om när de har tänkt att leverera till dig. Någon behöver finnas på plats under den tid som DHL avser att leverera, men du kan ändra leveransdag om du så önskar. Om du inte har möjlighet att vara hemma och ta emot varorna kan du be oss att skicka utan krav på kvittens, men då har du hela ansvaret ifrån det att DHL har lämnat varorna.

  • Kjell Askling säger

   Vi försöker hålla oss ifrån beräkningar i dessa oberäkneliga Corona-tider, och bara göra så gott vi kan. För din del innebär det att dina varor skickas (äntligen) imorgon. Beklagar förseningen.

   • Sandra säger

    Det är absolut ingen fara. Med alla respekt för vad som händer i världen. Tänkte bara om jag skulle behöva köpa ”vanligt” mjöl tills vidare.

  • Eta Ingemarsdotter säger

   Hej!
   Jag undrar hur det går med mina beställningar #17089 och #17090 som jag beställde och betalade för 10 maj?

   Vänligen/
   Eta

   • Kjell Askling säger

    Hej!

    Skickar dina varor på måndag. Det är hög tid att även ni tålmodiga får era varor nu.

 2. Olle Lindmark säger

  Hej!

  Tänkte höra hur det ligger till med order #16422?
  Finns det hopp om den?

  //Olle

 3. Anna Ekholm säger

  Hej kära ni.
  Undrar hur det står till för order 16466?
  Med all förståelse för läget i världen.

  Med ljus och kärlek
  /Anna

  • Kjell Askling säger

   Hej Anna!

   Dina varor skickas inom ett par dagar. Vi har försökt tillfredsställa kunder som har bråttom, tyvärr med resultat att många tålmodiga har fått vänta extra länge. Beklagar detta, men är samtidigt tacksam för förståelsen och tålmodigheten.

   Varma ekohälsningar / Kjell

 4. Katarina Grewe säger

  Hej kära ni!

  Undrar hur det står till för order 16609?
  Med all förståelse för läget i världen.

  Med ljus och kärlek
  /Katarina

  • Kjell Askling säger

   Hej Katarina!

   Antar att du har bråttom eftersom du hör av dig. Vi lägger in din order i prioriteringslistan och skickar dina varor så fort som det går (inom några dagar).

 5. Ilar Åsa Bokor säger

  Hej hopp!
  Hur många dagar kan vi räkna med att en beställning tar?
  Jag menar – då kan vi få ett hum om vilken väntetid det är och bereda oss på att det tar exempelvis minst 4 veckor innan ni hinner skicka en ”vanlig tålmodig” order.
  Alla är vi ju nyfikna på hur vi ligger till.
  Det är ju julaftonskänsla när jag får från er.

 6. Ilar Åsa Bokor säger

  Kanske ni kan skriva typ ”denna vecka startar vi från order nr xxxxxx – och vi hinner ca xx st/dag”. …då kan vi räkna ut ett eget ungefärligt leveransdatum.

  • Kjell Askling säger

   Hej hopp på dig själv du tålmodiga!

   Tack för dina förslag. Vi tar med dem i våra funderingar på hur vi på bästa sätt skall lösa situationen så att så många som möjligt blir nöjda. Det är dock inte helt lätt att hitta en rak och enkel lösning eftersom kunderna har olika behov vad gäller snabbheten i leveransen. Som du förstår så tillhör du de tålmodiga som har fått vänta extra länge. Vi är glada för ert tålamod. Ni är helt underbara, men vi vill givetvis att också ni tålmodiga skall kunna vara både nöjda och glada.

 7. Sam Würth säger

  Hej!

  Undrar hur det står till för order 16571?
  Med all förståelse för läget.

  Allt gott!!!
  /Sam

  • Kjell Askling säger

   Den vilar lugnt i vårt lager, så det går ingen nöd på den. Men, kanske för dig om vi inte skickar den? Skämt åsido så antar jag att du är angelägen eftersom du undrar, så vi försöker få iväg dina varor på måndag.

 8. Erika säger

  Hej! Skulle höra om ni är på gång med att skicka order 16460 eller när jag kan vänta mig att den kommer?

  Mvh Erika

 9. Ronja Byström säger

  Hej, när skickar ni order 16408? Har betalt i förskott och tycker det är lite märkligt att ni har olika ”köer”. Tydligen måste man höra av sig här för att få sina varor, annars hamnar man hela tiden sist i kön?

  • Kjell Askling säger

   Dina varor är redan packade och skickas härifrån imorgon. Inte för att du hör dig av utan för att du råkar vara den av de tålmodiga som har fått vänta längst. Så man måste inte höra sig av för att få sina varor, men tyvärr har prioriteringskön förlängt tiden för de tålmodiga. Det är givetvis inte bra, och vi beklagar detta. Men, vi har jobbat så här för att det förhoppningsvis skall bli så bra det kan för så många som möjligt. Visst, vi har ansvar gentemot våra kunder, men faktum är ju att såväl vi som våra kunder, har drabbats av denna Corona-panik. Både vi och våra kunder har s a s blivit tagna på sängen.

 10. Sandra säger

  Hej!

  Order 16716, när tror ni att den går iväg? Papegojorna väntar på deras godis

  • Kjell Askling säger

   Hej! En relativt färsk order, men visst, vi behöver ju tänka på djuren också i dessa Corona-tider. Bör kunna få iväg denna lilla, enkla order under veckan.

   • Sandra säger

    Ja, djuren är det viktigaste vi har. Man skulle ju inte behöva fråga om det fanns någon ungefärlig leveranstid, men det finns inte vad jag sett.

 11. Stefan Fälling säger

  Hej! Jag undrar när min order 16620 kommer levereras. Jag har betalt i förskott och när jag la ordern så fanns produkten i lager enligt er. Mvh / Stefan

  • Kjell Askling säger

   Hej! Din order har levererats idag, så du bör kunna få ärterna innan påsk. Kanske en liten tröst i dessa Corona-tider.

 12. Jaime säger

  Hej
  Skrev till er tidigare idag men fick inget bekräftelsemail på det jag skrivit.
  Vill avboka min order med nummer #16635.
  Hur går jag till väga för att utföra detta?

  vänligen

  • Kjell Askling säger

   Hej! Vit tar huvudsakligen hand om epost och annat administrativt arbete på kvällarna. På dagarna försöker vi fokusera på att få iväg så mycket beställda varor som möjligt. När jag nu under kvällen svarar på denna kommentar så har du redan fått svar via epost samt det inbetalda beloppet återfört till ditt konto. Var för övrigt med nöd och näppe att du hann ångra köpet innan varorna skickades. Vi hade nämligen bl a prioritering på leverans av beställda kvarnar idag.

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Din efterlysning är hörsammad. Vi packar i påsk och skickar på tisdag till dig och många andra tålmodiga som har fått vänta alltför länge.

   Glad Påsk till dig och alla andra också!

 13. Eva Lindecrantz säger

  Hej! Vet att ni har fullt upp och har full förståelse för det. Undrar bara när min order #16719 kan tänkas dyka upp?

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Den är inte så komplicerad så den kan kanske tänkas dyka upp om några dagar. Annars försöker vi nu i första hand få iväg varorna till de som har varit allra mest tålmodiga och tyvärr fått vänta alldeles för länge.

 14. Cire Bah säger

  Hej!
  Min beställning (order nr 16692)som genomfördes och betalades redan den 30 mars har fortfarande inte dykt upp ännu. När beräknas den skickas?

 15. Jörgen Flyxe säger

  Hej ! Angående min order : 16841 . Undrar vilket leveransdatum det blir ? Om det behövs hur ändrar jag levransdatum ? Jag börjar jobbet klockan 15:30 och slutar dagen därpå kl. 08:15. De datum jag påbörjar mina arbetspass klockan 15:30 och ej kan vara hemma för leverans är : fredag 17/4 , onsdag 22/4 fredag 1/5 , tisdag 5/5 fredag 8/5 onsdag 13/5 . Dessa dagar är jag förvisso hemma till cirka klockan 13:30 mvh Jörgen .

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Svårt att ange något leveransdatum för din order. Inte bara p g a den extrema orderingången, som bara fortsätter och fortsätter, utan också för att ett par av de produkter som du har beställt för tillfället är beställningsvara och ännu inte har inkommit till vårt lager. Men, vi skickar givetvis dina varor så fort som det går, och du kan givetvis säga till om du vill att vi skall prioritera din leverans.

   När vi har skickat dina varor får du, förutom ett leveransbesked från oss, en avisering från DHL med leveransförslag, och med möjlighet att byta till en dag som passar dig bättre.

 16. Gunilla Hansen säger

  Hej,
  Vår beställning med ordernummer 16610 som betalades den 23 mars har fortfarande inte kommit till Igelösa. När kan vi hoppas på att den dyker upp?

 17. Susanna Melchior säger

  Hej: undrar lite om min betalda order från den 27 mqrs, nr. 16653. Snart på gång eller? Viktigast är att jag inte är bortglömd.

  Mvh Susanna M.

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Nej, du är inte bortglömd, och inte heller alla andra som väntar. Lite tålamod till så kommer varorna.

 18. Sirin säger

  Hej, behöver veta om min order #16670 kommer snart, annars önskar jag avbeställa. Hade varit bättre om ni infört försäljningstopp om ni vet att det är över er kapacitet än att man ska vänta i över 3 veckor utan att ens höra något från er.

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Den Corona-panik som nu råder i samhället är ett extraordinärt och övergående problem som kan försvinna lika fort som det kom. Oss har det drabbat med en extrem och fullständigt oväntad orderingång, som har medfört att vi inta har klarat av att hålla utlovade leveranstider. Vi har försökt att hantera det på lämpligast möjliga sätt, och informerat om det på vår webbsajt. Givetvis har också vi haft t ex försäljningsstopp i tankarna, men valt bort den lösningen med hänsyn till våra kunder.

   Jag förstår ditt missnöje, som du säkerligen delar med många andra, men ibland händer sådant som s a s ligger utanför ens egen förmåga att för tillfället göra något åt. Då får man nöja sig med att göra så gott man kan i nuet. Att stanna i missnöjet, och då tänker jag i första hand på vårt eget missnöje, är inte konstruktivt.

   Jag har lagt in din order i prioriteringslistan och vi räknar med att skicka din order inom några dagar. Om du inte är nöjd med det utan istället vill avbeställa så är det bara att meddela oss detta så annullerar vi din order och återför betalningen till ditt konto.

 19. Mattias Handley säger

  Ser fram emot min order (16749) när ni skött om den klart :)

  Ni borde kommunicera bättre med de som lagt ordrar. Det är ju inte så ku latt se sådana som beställ efter mig få sina ordrar skickade och andra blir lagda på priolista.

  Jag har inte hört någonting från er och tankarna går ju på var jag skall beställa istället.

  Då jag har jobbat med krishantering tidigare så föreslår jag följande:
  Var öppna med era kunder om det inträffade. Ni kör woocommerce. Det betyder att ni kan göra en popup där besökaren får besked om att ni har långa leveranstider. Ja, ni kanske förlorar några kunder på det – men ni tappar inte förtroende. Ni kan också lägga popuppen i kassarutinen och ni kan också skicka ett extra mail vid beställningen.

  Skicka statusuppdatering till era kunder. KAnske inte varje dag men varannan i alla fall. Var öppen och ärlig, precis som ni är i kommentarerna här.

  Ni har fått en jättesmäll i och med corona. Jättemånga inkommande ordrar. Säkerligen längre leveranstider hos era leverantörer.
  Ta en order i taget och kör den. Kommunicera med era kunder på vilket ordernummer ni är just nu.

  Är det en order som tar längre tid (pga orsaker som leverans från leverantör, brist etc etc) så lägg dessa ordrar i en speciallista. Berätta för kunden varför beställningen hamnat där och kommunicera när ordern kommit ut från den listan.

  Upprätta inte priolistor. Jag hoppas verkligen att jag inte är värd mer än andra kunder. Alla era kunder borde vara lika prioriterade.

  Kommunicera bra med era kunder så skapar ni ambassadörer för ert varumärke.

  Med vänlig hälsning
  Mattias på

  • Kjell Askling säger

   Om vi hade sett det som rätt och lämpligt att bara ta en order i taget, och inte prioritera någon order före någon annan, så hade vi naturligtvis gjort det. Då hade vi kunnat vara betydligt mer effektiva än vad vi nu har varit. Då hade säkerligen tålmodiga kunde inte heller behövt vänta så länge som de nu har fått göra.

   Men, verkligheten är inte alltid så enkel och rak som vi kan önska. Kunder har olika behov och olika mycket tålamod. Det tycker jag att vi skall respektera och ta hänsyn till. Därför har vi valt att, trots de negativa konsekvenserna, använda en prioriteringslista. En lista som alltså inte har ett dugg med värdering av kunderna att göra.

   Vi kan och hade säkerligen kunnat sköta detta för oss oföutsedda skeende bättre, och tar givetvis dina synpunkter till oss. Vi borde bl a givetvis, så som du tar upp, kommunicera bättre med de som har lagt ordrar (inkl med dig). Men, vad skall vi säga och vad kan vi lova i en situation där nästan inga planer kunnat följas? Vi vill ju inte lura våra kunder.

   Slutligen vill jag bara säga att vi inte är ute efter att ens indirekt skapa några ambassadörer för något varumärke. Vi vill bara bidra med det bästa vi kan, och tillhandahålla så bra produkter som möjligt, till lägsta möjliga kostnad. Då är vi nöjda. Resten överlämnar vi till de som vill ta del av det som vi tillhandahåller.

   Just nu är vi inte nöjda med hur det är, vare sig med Svensk Ekomarknad (trots att många nya kunder har hittat till oss) eller med Corona-paniken i världen. Vi ger dock inte upp, utan jobbar vidare för att nå en situation där både vi och våra kunder kan vara mer tillfreds. Problem kommer och går, och nya skeenden och möjligheter väntar. Imorgon är en annan dag, vare sig vi vill det eller inte.

   • Mattias Handley säger

    Då vill ju jag ligga på priolistan så jag får mitt så fort som möjligt. Jag är beroende av er leverans för att kunna så, vilket är det jag skall äta i höst

    När får jag min leverans?
    Varför tar min order sådan tid?
    Är det något som saknas?
    Tar ni in extrapersonal för att kunna packa snabbare?
    Kan ni skicka det ni har hemma och skicka resten sedan?

    Kom igen nu, lite tempo!!!

 20. Conny H säger

  Vad tror ni om Ordernr 16741?
  Ordern lagd 2 April

  Mitt havssalt till surdegsbak är helt slut!
  Hoppas på påfyllning snart

  Vänliga hälsningar
  Conny

 21. Ievgenii Ivashyn säger

  Hello!

  I have placed my order #16784 on April 7. I keep checking and nothing is shipped yet.
  Can this PLEASE be made ASAP?

  Thank you!

 22. Ingela Borgefjord säger

  Hej,

  undrar hur det går för min order 16866 beställning lagd 16 april. Behöver ju veta om jag måste köpa annat sålänge. Vad jag förstått så skulle ju allt funnits hemma? Eftersom det är betalt i förväg så känns det ju lite olustigt att inte få någon prognos.

  Tackar.

  hälsningar

  Ingela

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Vi har hittills i första hand försökt tillfredsställa de som är i akut behov av varorna, vilket tyvärr har lett till att många gamla ordrar har fått vänta alldeles för länge, och att det har blivit i sort sett omöjligt att ge väntande kunder en leveransprognos. Att vi har valt att hantera situationen på detta sätt beror på att vi vet att många ordrar i nuläget inte är i akut behov av leverans och att många kunder är mycket tålmodiga i dessa Corona-tider.

   Betr din order så finns det ännu ett leveransproblem med den. Du skriver i ordernoteringarna att du vill ha leverans via DHL Service Point. Detta är inte möjligt med de produkter och den mängd som du har beställt. Sändningen behöver gå via DHL Paket (till din dörr). Om du inte kan vara hemma när DHL avser att leverera kan du antingen ange en leveransadress där någon finns hemma eller välja att varorna lämnas utan kvittens, t ex vid dörren. Vid det sistnämnda får du dock själv stå för risken efter att DHL har lämnat varorna.

   Allt du har beställt finns i lager, men vi behöver vete hur du vill ha det med leveransen och hur bråttom du har med den. Om du vill annullera ordern och få betalningen återförd så är det givetvis helt ok.

   • Ingela Borgefjord säger

    Hej,

    det brukar gå att hämta hos
    DHL Freight (Sweden) AB Eskilstuna
    Folkestaleden 5,
    635 10 Eskilstuna
    gäller inte detta en sådan här order?
    vänligen kolla med DHL?

    Alt 2 kan ni få mammas adress, men blir mer logistik o inte optimalt hon bor ochså i liten lgh.

    Alt 3 så får vi avvakta t sommarlovet, jag är lärare o vi arbetar fortfarande som vanligt.

    självklart vill jag ha varorna på något sätt!

    Ingela

 23. Barbara Burton säger

  When may we expect delivery of orders #16536 placed March 17 and #16702 placed March 31?

  We are in a risk group and cannot go out shopping.

  Thank you

  Barbara

 24. Patrik Nilsson säger

  Hej,

  Skulle behöva min order #16859 till nu på torsdag 30 april.
  Är det möjligt att lösa?

  Vänligen
  Patrik

  • Kjell Askling säger

   Hej Patrik!

   Tyvärr inte möjligt. Mitt i detta orderinferno har vi varit tvungna att tillbringa några dagar i Danmark, men är nu tillbaka i Ronneby. Ibland verkar det inte finnas någon måtta på hur galet det kan bli. Vi skickar dina varor så fort som möjligt. Säg till om du har synpunkter betr din order.

   • Patrik Nilsson säger

    Nu har det gått en månad. Behöver grejerna så vi kan komma igång med brödbaket. Går det inte att lösa så får vi hitta en annan butik.

 25. Rebecca och Jesper säger

  Hej Kjell och co!

  Visste inte om vi skulle skriva här eller skicka epost. Hoppas att ni mår bra där och att saker har börjat lugna sig! När du har tid, kan du kolla upp våran order 16493 som var lagt 15 mars. Den här gången var det min man Jesper som beställde; om du behöver någon mer info bara säga till. Och som många andra säger, vi fråga inte för att vi vill skynda men bara för att planera vad/hur mycket vi kanske köper in tillfälligt. Tack så hemskt mycket för allt ni gör, sveriges bästa webshop brukar vi säga :)

  Mvh
  Rebecca o Jesper o barnen

  • Kjell Askling säger

   Hej på Er!

   Vi mår trots allt ganska bra, även om det inte har lugnat ner sig nämnvärt.

   Er order och ett antal andra riktigt gamla ordrar är nu äntligen plockade och klara för packning. Så de bör dyka upp tämligen snart. Helt otroligt förresten vilket tålamod ni och många andra med jättegamla ordrar har haft. Tålamodet och de vänliga orden värmer, men jag har ändå lite svårt just nu att ta till mig berömmet. :)

 26. Tatjana Haitina säger

  Hej,
  Jag undrar om min order: #16713 som beställdes den 1 April. Har ni möjlighet att skicka in varorna? Nästan allt är slut hemma hos oss från sista beställningen. Har full förståelse att ni har det tufft, men det kanske går att ordna inom närmaste dagarna?
  Hälsningar,
  Tatjana

 27. Marion säger

  Hej,
  Har order #16953 men förstår att det kommer ta tid och behöver ingen prioritering. Jag som andra har mer tid än vanligt och såg fram emot att spendera det på bakning och annat.

  Vill bara säga att jag säkert inte är ensam om att tycka det är helt OK att det tar tid för er just nu.

  Håll er friska och glada

  Hälsningar
  Marion

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Det du ser fram emot känns väldigt angeläget, åtminstone för en brödälskare som jag. Får se vad vi kan göra. :)

 28. Josefin säger

  Hejsan,

  Jag har inte fått varor som beställdes i mars. Önskar nu avbeställa. Kan ni kontakta mig?

  Tack,
  Josefin

  • Kjell Askling säger

   Normalt inga problem med att avbeställa. Det är bara det att det blev lite dålig tajming med denna avbeställning eftersom dina varor hann gå iväg innan vi tog del av detta inlägg. Vill du ändå avbeställa, eller?

 29. Linus säger

  Tjenix, vet ej hur denna priolista fungera. Hjälpte morsan med en beställning, hon är 70 fyllda, antar att det är en faktor för den listan.
  Order: #16948

  • Kjell Askling säger

   Vi har inga sådana regler, utan det är helt enkelt kunden själv som bestämmer hur bråttom det är.

 30. Emma Nordström säger

  Hej! Undrar hur det går för Ordernr: 16587? Jag hittade ingen att mejla direkt till.
  Mvh Emma

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Alla kontaktuppgifter finner du genom att klicka på Kontakt överst på sidan, men det går givetvis bra den här vägen också.

   Din order (16857) skickas under nästa vecka.

 31. Sanna säger

  Hej! När kommer min order #16662, beställd 28 mars? Tack!

  Med vänlig hälsning,
  Sanna

 32. Karin Hoffner säger

  Beställde och betalade 19 mars. Order 2147830 2månader sen är inte rimligt, vad har hänt? Har beställt tidigare av er och alltid blivit nöjd så utgår från att ordern blivit glömd?

  • Kjell Askling säger

   Din order (16561) har inte blivit glömd. Vi har bara haft fullt göra med att försöka hinna med att skicka till alla som har bett att få sina leveranser i någotsånär rimlig tid. Då har din order och ett antal andra riktigt gamla ordrar tyvärr blivit liggande. Vi var helt enkelt inte rustade för att klara den extrema orderingång som blev en följd av corona-paniken. Vi jobbar dock på att orderflödet åter skall bli rimligt. För övrigt ligger din order med bland de gamla ordrar som är planerade att skickas i början av denna vecka.

 33. HG säger

  Hej! Ordern #16996 beställd 30 april, har ni någon aning när den skickas? Förstår förseningar i dessa tider men skulle vilja veta så att jag kan planera efter det! Ser fram emot att få testa era produkter! Mvh

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Vi ser fram emot och jobbar på för att åter kunna leverera i tid till alla våra kunder. Skickar dina varor inom några dagar.

 34. Niko Järvung säger

  Hej!
  Gjorde ett köp i början av maj order nr
  17034.
  Undrar vilken status leveransen har i nuläget?

  Mvh
  Niko

 35. Josefin wallentin säger

  Hej undrar när min beställning kommer? #17088
  Med vänlig hälsning, Josefin

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Även detta en enkel order att packa, så den bör du kunna ha hos dig inom några dagar.

 36. Maria säger

  Jag lade order: #16973 i slutet av april men har inte fått mina varor. När skickas dem?

 37. Mattias Huss säger

  Nu börjar jag känna att jag har väntat tillräckligt på order #16825 från den 12 april. Hoppas att ni kan få iväg den snart.

 38. Sharon Osumba säger

  hej, när beräknas Order #17144 att skickas iväg så man kan planera lite?

  Mvh
  Sharon

 39. Amanda säger

  Hej,

  undrar när min beställning 16978 kommer? :-)

  tack så mycket!

  allt bra,

  fattig vegan student.

 40. Julian Björk säger

  Hallå hallå! Hur går det med order #16869? Väntat i snart två månader :)

  • Kjell Askling säger

   Ja, det är för dj**ligt, men det ser ut att börja lätta lite nu. Skickar din order i början på nästa vecka.

 41. Catrin Heikefelt säger

  Hej!

  Skulle behöva få levererat Order: #17029 innan vi blir bortavarande över sommaren.

  mvh
  Catrin

 42. Bernd-Olaf fiebrandt säger

  Hej!
  Den 26 April bekräftade du min Order: # 16955. Jag betalade också för varorna. Hittills har ingen leverans anlänt.
  Vad är orsaken?
  Varför kommer ingen Information?
  Jag behöver varorna. Ska jag köpa någon annanstans?
  Jag ber om information så snart som möjligt så att jag vet vad jag ska göra.
  Tack!
  Bästa hälsningar
  Olaf

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Vi har valt att informera på webbsajten, istället för individuellt, för att få så mycket tid som möjligt för orderhanteringen. Orsaken till fördröjningen tycker jag framgår tydligt av informationen. Din order är redan plockad och skickas senast imorgon.

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Omöjligt att svara på i detta läge, men vi hoppas kunna bli àjour med ordrarna under juni månad. Bestäm själv hur bråttom du har.

 43. Anders säger

  Hej,
  Hur ser det ut med order #17258. Skulle vara uppskattat med snabb leverans för att kunna planera sommaren.

  Mvh,
  Anders

 44. Weine Åstenius säger

  Hej

  Jag undrar när order 17140 kommer att levereras

  Med vänlig hälsning

  Weine

 45. Anton säger

  Hej, tänkte bara kolla om det fanns möjlighet och få order #17110 levererad någorlunda snart. Gått strax en månad vilket är okej, men skulle vilja Komma igång med mina projekt snart. Mvh Anton

 46. Wojtek säger

  Undrar när order Order: #16997 levereras har väntat 1,5 månad och snart har vi semester?
  MVH Wojtek

  • Kjell Askling säger

   Vi tar med din order bland det som vi skickar nu på måndag. Vill samtidigt passa på att informera om att vi nu är på gång att skicka även till de som tålmodigt har väntat alldeles för länge, många t o m längre än 1,5 månader. Dock inte så ovanligt att den som väntar på något gott får vänta länge. Men, det är inte så vi vill ha det.

  • Kjell Askling säger

   För nya ordrar kan det f n röra sig om 2-3 veckor, men du kan också själv bestämma om du vill ha leveransen tidigare.

 47. Kayvon Ghashghai säger

  Hi, just wanted to check in on order 17196. Not in a huge rush, it’s a small order, but would be nice to know when it can go out. Browsing through these comments, I understand you’re very busy so I don’t want to pressure; this is just a quick check in.

  Thanks

 48. Ann Löfqvist säger

  Hejsan!

  Hur går det med order #17338? Vi ska iväg på semester om någon vecka.

  Hälsningar
  /Ann

 49. Niels Gjerding säger

  Order #17279

  Just nu har vi väntat i 3-4 veckor. Vi vet, att ingenting är normalt. Men undrar på, om vi skal vänta i dagar eller veckor.
  mvh
  Niels

 50. Elisabet Hansson säger

  Hej, det gäller min order #17311. Finns det möjlighet att få den levererad om några dagar?

  Hälsningar / Elisabet Hansson

 51. Pauline Hagman säger

  Hej, jag vill bara höra när min order #17101 kan tänkas gå iväg. Har snart väntat 2 månader. Mvh Pauline

 52. Thomas Eklund säger

  Hejsan!

  Beställde den 20:e maj och nu är det den 7:e juli. Undrar när min order kan tänkas skickas iväg? Har nummer 17163 på ordern.

  Med vänlig hälsning,
  Thomas

 53. Lisa Larsson-Sundling säger

  Hej, jag har förstått att ni fortfarande har lite förseningar när det gäller leveranser och undrar om det går att få svar på hur lång leveranstiden blir på ett ungefär?
  Order: #17412

  Med varm hälsning Lisa L-S

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Ja, vi har fortfarande kraftiga leveransförseningar, men din order har faktiskt skickats idag, så du bör ha den hos ombudet imorgon. Vi har nämligen valt att bl a ta in kvarnordrar på priolistan den senaste tiden.

   • Lisa Larsson-Sundling säger

    Men vad roligt! Tack ska du ha! Jag får långväga vänner på besök om några dagar och nu kan vi baka tillsammans. Det ska bli så kul.
    Jag hoppas att ni kommer ikapp med förseningarna så att ni kan få njuta av sommaren lite också.

    Hälsar en glad Lisa

 54. Ines Süss säger

  Haj Kjell!
  Jag beställde den 28 april och undrar lite när varan ska komma eftersom det inte finns så mycket kvar i skafferiet för att kunna baka bröd. Ordernummer är 16972.

  Tack på förhand och ha en fin sommar!

  Bästa hälsningar
  Ines

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Vi räknar med att ha fått bukt på förseningarna under denna månad, såvida du och övriga som väntar finns hemma och kan ta emot varorna. Säg till om du vill ha leveransen först i augusti.

 55. Johanna Axelsson säger

  Hej! När tror ni att order #17438 kan tänkas skickas?:) tack på förhand! Med vänlig hälsning Johanna

 56. Jesper säger

  Hej!
  Jag undrar lite över order 17382 som jag beställde i slutet av juni. Det är ingen jättebrådska, men skulle gärna vilja ha sakerna innan sommaren är slut.
  Tack på förhand!

 57. Theresa säger

  Hej!
  Är det fortfarande högt tryck och lång leveranstid?
  Sen undrar jag hur mycket det kostar i frakt för en Syrn-kruka KZ 4,5 lit Mörkbrun? Jag hittar inte det någonstans.
  Fina syrningskrukor förresten! :-)

  • Kjell Askling säger

   Trycket har lättat den senaste tiden, men det tar sin tid att få ned orderstocken till en hanterbar nivå. Vi räknar med en leveranstid på 1-2 veckor för de ordrar som kommer in nu. Du kan säga till om du vill ha leveransen snabbare så försöker vi ordna det. Frakten får du reda på när du har fyllt i dina adressuppgifter, men den ligger på ca 100 kr.

 58. Lars säger

  Hej Kjell!

  Uppskattar verkligen dina/era produkter.
  Har tålmodigt väntat på order 17047.
  Hoppas ni kan skicka den snart.

  Mvh LarsW

  • Kjell Askling säger

   Hej Lars!

   Det är klart att vi kan. Även tålmodiga bör ju kunna få sina varor någon gång. :-) Skickar din order i början på veckan.

 59. Sebastian Xhahnemi säger

  Hej!
  Jag ser att min order (#17565) fortfarande är under behandling. Skulle ni kunna avbryta min beställning?
  Hälsningar
  Sebastian

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Din order är avbruten och annullerad, och betalningen har återförts till ditt konto.

 60. Oliver Kreutzer säger

  Hej Kjell,

  hur ser det ut med min order ? ordernummer är #17569

  tack på förhand

  Mvh Oliver

 61. Peder säger

  Hej!

  Ser fram emot leverans av order 17115 beställd och betald 13/5. När förväntas leverans?

  Peder

 62. Gustav Åkesson säger

  Hej!
  Många produkter är just nu slut i lager. Jag har full förståelse för att detta är på grund av corona, men tänkte ändå höra mig för om nnär ni beräknar att ha samtliga eller åtminstone de flesta produkter till försäljning igen?!

  Mvh,
  Gustav

  • Kjell Askling säger

   Hej Gustav!

   Tycker att vi har de flesta produkter till försäljning i nuläget, trots Corona-situationen. Att det saknas lite fler produkter än vanligt nu i augusti beror inte bara på coronan utan även på att en del produkter är slut på marknaden och blir tillgängliga först när årets skörd är klar för försäljning i september-oktober. Vad är det du saknar?

 63. Mikael Månsson säger

  Hej, jag undrar om hur statusen på min order 17674 ligger till.
  Om jag skulle vilja addera en kruka kommer det ta ännu längre tid då innan de skickas?
  Har en massa kål som måste syras.
  Bästa hälsningar Micke

  • Kjell Askling säger

   Din order är inlagd för att skickas imorgon. Lägg till det du vill ha. Platsen i kön behåller du.

   • Mikael Månsson säger

    Hej, toppen kan du lägga till ett till 2 liters krus? En likadan som redan ligger i beställningen? Eller hur vill du att jag ska göra? Mvh Micke

    • Kjell Askling säger

     Det räcker så här. Har lagt till ytterligare 1 st Syrn-kruka KZ 2 liter enligt ditt önskemål. Sep faktura på 320 kr (för betalning per 20 dagar) medföljer sändningen.

     • Mikael Månsson säger

      Tack så mycket!
      Ser fram emot leveransen.
      Fortsatt trevlig sommar.
      mvh Micke

 64. Anna Petersson säger

  Hej! Jag behöver min order 17696 senast 10 september. Funkar det? Annars måste avbeställa redan nu så jag kan införskaffa på annat sätt.

  Hälsningar Anna

 65. Karla Strömberg säger

  Hejsan jag har beställt 19 augusti majs hel torkad. Jag undrar när kommer att skicka den? Jag behöver den nästa veckan mellan 01-03 september..

  Order nummer 17743

  Annars var kan jag hämta den?

  Tack på förhand

  Mvh

  Karla Strömberg

 66. Elisabet Hansson säger

  Hej, det gäller min beställning 17 777 av massor med glasburkar. Har fått 2 stora lådor med nyskördade gurkor och andra grönsaker som måste syras. Jag har ingen bra sval förvaringsplats och ber er därför att skicka glasburkar till mig så fort det bara går.
  Tack på förhand. MVH / Elisabet Hansson

 67. Anna säger

  Hej. Jag undrar status för min Order: #17710. Om det skulle vara möjligt vill jag gärna lägga till Fido glasburkar 1,5 liter 6 st.

  Tack på förhand!
  Anna

 68. Malin Åhsberg säger

  Hej!
  Skulle verkligen behöva mina burkar nu. Finns det möjlighet att få dem snart?
  Mvh Malin

 69. johan/c säger

  Hej,
  hur är leveransläget nu i september?
  Har ni fått ordning på det nya hårda trycket från oss kunder?! (Hoppas det!)
  Det vore bra att få en uppskattning om väntetiden innan vi beställer.
  Med vänliga hälsningar, / johan/c

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Nej, vi har tyvärr inte fått ordning på orderläget ännu, men vi hoppas att relativt snart kunna skicka nya ordrar i enlighet med våra ordinarie leveransvillkor. Fram till dess har du och övriga kunder möjlighet att ange under ordernoteringar när du/ni vill ha varorna levererade, så ser vi till att så sker.

 70. Ingvor Olsson säger

  Hejsan.
  Har beställt glasburkar men uppmärksammade inte att 6 packen inte var lagervara, hur lång leveranstid kan jag räkna med på min order 17961 det är ju bärtider och jag skulle behöva i alla fall hälften av dessa inom i alla fall någon vecka.

  mvh.Ingvor

  • Kjell Askling säger

   Hej!

   Fler glasburkar (bl a 3- och 5-liters) är på väg, och väntas komma in i lager senast i början på nästa vecka. Så vi räknar med att kunna skicka din order under nästa vecka.

 71. Arjuna Kendziersky säger

  Hej min Order: #17866 som jag gjorde 30e Augusti önskar jag att den skickas så snabbt som möjligt då vi har stor skörd morötter vi vill börja syra.

  Tack på för hand.

  Mvh Arjuna & Cora Kendziersky

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>