post

Om föreningen och dess medlemmar

Allmän information

Svensk Ekomarknad är organiserad och registrerad som ideell förening. Föreningen är givetvis godkänd för F-skatt. Att föreningen och verksamheten, denna ”ekorörelse”, vilar på något vi kallar ”ekogrund” behöver kanske inte tilläggas, men ta gärna en titt på vad detta ”eko” står för i denna tämligen fundamentala ”ekogrund”.

Föreningen är öppen för alla som vill delta aktivt i föreningsarbetet, och som är villiga att, i sitt arbete i föreningen, hålla sig till den ordning som gäller. Som kund behöver du givetvis varken vara medlem i föreningen eller hålla dig till någon av oss bestämd ordning. Detta är nämligen en förening styrd av aktiva medlemmar, och inte någon konsumentförening.

Medlemmar i föreningen

Ben Andersen

Är f n mest aktiv i den egna verksamheten BenTrix, samt i LotusEco i Karlskrona. Ansvarar också bl a för webbsajten EkoBlekinge, en ekoguide för Blekinge.

Kjell Askling

Ordförande för föreningen, och aktiv i föreningens verksamhet, liksom i ett antal andra ekoorganisationer. Nås via epost kjell.askling(hos)sem.e0.se eller på telefon 0735-332751.

Mona Björs

Kassör och allt i allo i föreningen, och aktiv i föreningens verksamhet, liksom i ett antal andra ekoorganisationer. Nås via epost mona.bjors(hos)sem.e0.se eller på telefon 0735-332751.

Fler behövs i arbetet

Hör av dig till oss om du vill vara med i uppbyggandet och utvecklingen av denna helande och nyskapande ekorörelse. Du kan delta i den omfattning och på det sätt som passar dig. Alla kan göra något, men vi är speciellt intresserade av att få kontakt med intresserade som har kunskaper och erfarenheter inom någon eller några av föreningens verksamhetsdelar, eller som är intresserade av att starta en lokal ekomarknad i sin hemkommun. Ett intressant arbete, och en ny dimension,  med nya möjligheter, väntar på dig. Varför låta detta vänta?