Inre vägar till yttre rymden

Inre vägar till yttre rymden

179 kr

En innovativ redogörelse för hur vi via vårt inre varande kan nå andra världar och existendimensioner.

2 i lager

Art.nr: 67437-690. Kategori: . Etiketter: , , .

Produktbeskrivning

Under tusentals år har resenärer i den inre rymden – andliga sökare, schamaner och användare av psykoaktiva droger – återvänt från sina inre resor med rapporter om möten med främmande intelligenser. Inre vägar till yttre rymden presenterar en innovativ undersökning av hur vi kan nå dessa andra existensdimensioner och kontakta varelser från andra världar.

Grundad på deras mer än 60 års sammanlagda forskning kring hjärnans funktion, avslöjar författarna hur psykoaktiva substanser som till exempel DMT gör det möjligt för hjärnan att kringgå våra fem grundläggande sinnen för att öppna en multidimensionell existensvärld där överjordisk kommunikation sker. De hävdar att vårt sökande sedan sekler tillbaka efter främmande livsformer har varit missriktat, och att de främmande världar som avspeglas i visionär science fiction i själva verket speglar vårt sinnes inre rymdvärld.

Författarna visar att de ”främmande” världar som påträffas till följd av förändrade medvetandetillstånd hos människor, antingen genom användning av psykedelika eller genom andra metoder, äger en verklighetskänsla som är lika stor som, eller större än, den värld som det vardagliga medvetandet uppfattar med våra fem sinnen.

Författare: Rick Strassman
Författare: Slawek Wojtowicz
Författare: Luis Eduardo Luna
Författare: Ede Frecska
Förlag: Anarchos förlag

Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 201003

ISBN10: 9197705977
ISBN13: 9789197705974

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.564 kg
Dimensioner (lxbxh) 23.5 x 16.5 x 1.5 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Inre vägar till yttre rymden”

*

Förfrågan