post

Lokalt fokus för Ronneby Ekomarknad

Ronneby Ekomarknad fokuserar på det lokala flödet

Svensk Ekomarknad redo för regional handel.

Svensk Ekomarknad kommer successivt, under senvintern och våren, att ta över Ronneby Ekomarknads försäljning och leveranser av ekoprodukter riktade till hela landet (förutom till Ronneby kommun). Ronneby Ekomarknad kommer nämligen att fasa ut sina regionala aktiviteter för att renodlat fokusera på det lokala framöver. Det kommer dock att gå bra att beställa och få leveranser från Ronneby Ekomarknad ända fram till att övertagandet är helt slutfört, vilket beräknas ske under våren.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>