C-vitaminpulver 81 gram Innate
C-vitaminpulver 81 gram Innate, fakta

C-vitaminpulver 81 g Innate

359 kr

Ett effektivt och lättupptagligt C-vitamin-tillskott, som kroppen känner igen, från Innate Response.

Dosering: 1 skopa (2,7 gram) dagligen till ca 2,5 dl vatten eller favoritdryck, eller enligt rekommendation.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Beställningsvara

Art.nr: 14411-388. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om C-vitamin

C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin som fungerar som en antioxidant i våra kroppar, eftersom det neutraliserar de s k fria radikalerna. Det är också bra för immunförsvaret, motverkar förkylning och infektioner, samt fungerar antiinflammatoriskt. Vidare är C-vitamin bra för bindvävens ämnesomsättning, samt ingår även i kollagen i bindväven som behövs för hud, tänder, skelett och blodkärl.

C-vitamin är också viktigt för fettförbränningen, samt behövs för att lever och njurar ska kunna producera tillräcklig mängd av aminosyran karnitin, som behövs för att ombilda kroppsfett till energi. C-vitamin tros även kunna motverka bildandet av gallstenar.

C-vitamin underlättar dessutom för kroppen att ta upp näringsämnen såsom  järn, zink, koppar, kalcium och Vitamin B9 (folsyra). C-vitamin fungerar även oxidationsskyddande för fettlösliga vitaminer och andra fettämnen. C-vitamin minskar också träningsvärk vid fysisk träning.

Allvarlig brist på C-vitamin kan ge skörbjugg med blödningar i hud, leder och muskler. Lindrig brist kan ge förkylning, infektioner, trötthet och retlighet, depression, blödande tandkött, tandlossning, försämrad sårläkning, muskelsvaghet och infektioner.

Exempel på föda som är rik på C-vitamin är nypon, frukt och bär, paprika, jordgubbar, apelsin, nässlor, alla kålväxter, spenat, guava, chilipeppar och övriga grönsaker.

Innehållet i informationen om C-vitamin ovan är huvudsakligen hämtat från webbsajten Hälsosidorna där du även kan hitta ytterligare information om såväl C-vitamin som annat.

C-vitaminpulvret från Innate Response är ett födobaserat kosttillskott som även innehåller tre viktiga bioflavonoider (Quercetin, Hesperidin och Rutin) plus extrakt av acerolabär, camu camu, amlafrukt, tranbär och gojibär, som alla är naturligt C-vitaminrika, samt viktiga samverkande faktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.

Innehåll

Denna C-vitamin-artikel innehåller 81 gram pulver (ca 30 portioner). För information om innehållet per portion/skopa hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1 skopa (2,7 gram) till ca 2,5 dl vatten eller favoritdryck, eller enligt rekommendation. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.122 kg
Dimensioner (lxbxh) 7.4 x 7.4 x 8 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “C-vitaminpulver 81 g Innate”

*

Förfrågan