Mjölksyrejäsning av grönsaker, Annelies Schöneck
Mjölksyrejäsning av grönsaker, A Schöneck, baksidaMjölksyrejäsning av grönsaker, sid 14-15Mjölksyrejäsning av grönsaker, sid 16-17Mjölksyrejäsning av grönsaker, sid 18-19Mjölksyrejäsning av grönsaker, sid 20-21Mjölksyrejäsning av grönsaker, sid 32-33

Mjölksyrejäsning, A Schöneck

125 kr

Mjölksyrejäsning, ett naturligt sätt att konservera grönsaker.

En av flera värdefulla och praktiska böcker från Annelies Schöneck.

Boken är tyvärr slut hos förlaget, som av allt att döma inte har för avsikt att trycka upp fler. Det går dock att få del av kunskaperna genom att ladda ned boken som en pdf-fil.

Vi tycker emellertid att denna bok bör finnas tillgänglig även i pappersform och kommer därför att göra vad vi kan för att den åter ska bli tillgänglig även i den formen.

Slut i lager

Art.nr: 67152-984. Kategori: . Etiketter: , , .

Produktbeskrivning

Mjölksyrejäsning är en konserveringsmetod som med hjälp av de bakterier som naturligt finns på grönsakerna ger syrliga inläggningar med hjälp av lite salt. Denna urgamla förädling och konservering är ett bra sätt att ta tillvara bl a grönsaker så som paprika, tomat, gurka, sockerärter, rotfrukter etc. Har man svårt att tex tåla kål eller rotfrukter är detta ett väldigt bra komplement till salladen.

Gammal som ung, ingen är för gammal för att lära sig denna konserveringsmetod som är långt mycket bättre än dessa ättiksinläggningar med socker som vi kan köpa i butiken. En funktionell mjölksyrningskruka i lagom storlek, eller en vanlig konserveringburk i glas med gummiring, och dina favoritgrönsaker, sedan är det bara att sätta i gång. En bok som bör finnas i alla hushåll.

80 sidor, A5-format, mjuka pärmar.

Ett längre utdrag ur boken finner du här. I boken finns dock mycket mer information och många fler recept. Så köp boken om du vill bli stimulerad, och välinformerad om mjölksyrejäsning.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.17 kg
Dimensioner (lxbxh) 21 x 15 x 0.6 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Mjölksyrejäsning, A Schöneck”

*

Förfrågan