Kan rätt kost bota cancer?
Kan rätt kost bota cancer? Baksida

Kan rätt kost bota cancer?

157 kr

En bok för dig som vill hitta naturliga vägar för att komma till rätta med svåra hälsosituationer, eller som bara allmänt vill se till att hålla dig frisk.

En rak och enkel bok, med ett viktigt innehåll.

Boken är slut hos förlaget, men en ny och något omarbetad upplaga har under en tid sagts vara på gång, men vi vet i nuläget inte om och när detta sker.

Slut i lager

Art.nr: 67441-554. Kategori: . Etiketter: , , , , , .

Produktbeskrivning

Med boken ”Kan rätt kost bota cancer och andra sjukdomar?” vill Josef Östlund visa att såväl cancer som många andra sjukdomer egentligen är bristsjukdomar, som i stor utsträckning kan avhjälpas med en kostomläggning. Genom att anamma en kost som huvudsakligen är av vegetariskt slag, med ett stort inslag av råkost, kan balansen återställas, och kroppen s a s bota sig själv. Ett bättre botande än detta går ej att finna.

I boken finns en hel del intressanta fallbeskrivningar från Josefs och hustrun Kerstins verksamhet vid Hälsohemmet Mistelgården, som de startade redan 1974. Tarmrening och intag av groddade mungbönor*, bl a i form av s k Paradisvälling (se recept nedan), är återkommande rekommendationer vid svårare situationer.

I boken finns också ett avsnitt om vegetarisk näringlära och en receptdel. I den vegetariska näringsläran beskrivs bl a matsmältningsprocessen samt kostens funktion och betydelse, liksom hur man uppnår och bibehåller ett starkt immunsystem genom rätt bakterieflora i tarmarna.

Josef Östlund finns inte längre med oss, men en del av hans kunskaper och erfarenheter finns dock bevarade i denna bok. Det här är, tycker vi, en viktig bok, trots vissa språkliga brister och några få mindre bra detaljer, så som den något utmanande titeln på boken.

Författare: Josef Östlund
Förlag: Kozica förlag
Upplaga: 4:e
Tryckår: 2008
ISBN: 91-970123-7-8
Antal sidor: 109
Format: häftad
Språk: svenska
Vikt: 172 g
Storlek: 207x148x7

* Paradisvälling är ett viktigt inslag i Josef Östlunds helande kostråd till bl a cancer-sjuka. En av anledningarna till detta är den relativt rikliga förekomsten av Laetrile i mungbönor.

Recept på Paradisvälling (2 portioner):

Häll ca 4 dl groddade mungbönor, 2 urkärnade äpplen i bitar och 2 dl vatten i mixern. Mixa till slät och vällinglik konsistens. Tillsätt mer vatten om du vill ha vällingen något tunnare. Förutom äpplen, som alltid passar bra ihop med mungbönor, kan du också tillsätta t ex svarta vinbär eller någon juice för att få en syrlighet och smak som du gillar. Du kan även tillsätta t ex ett par blad från pepparmynta eller något liknande för att förstärka smaken. Häll upp blandningen i en mugg eller ett glas och avnjut som första näringsintag för dagen och/eller mellan måltiderna.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.172 kg
Dimensioner (lxbxh) 21 x 15 x 0.8 cm

Synpunkter

  1. :

    Jag har inte köpt denna bok men en annan bok utav Josef Östlund som behandlade Paradisvälling. Den behandlade en hund som hadde cancer det kan jag vittna på att den blev frisk. Men jag tror att det blir kattastrof om gravida (kvinnor) tar paradisvälling. Fostret försvinner. Egen erfarenhet. Det är det verksamma ämnet Laetril som kvinnor utsöndrar i 16 veckan som hämmar tillväxten på celler.

Lämna dina synpunkter

Lämna dina synpunkter

*

Förfrågan