Vitamin C-400 180 tabletter Innate
Vitamin C-400 180 tabletter , innehåll

Vitamin C-400 180 tabl Innate

699 kr

Ett effektivt och lättupptagligt C-vitamin-tillskott, som kroppen känner igen, från Innate Response.

Dosering: 1 tablett per dag.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Beställningsvara

Art.nr: 14490-136. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Vitamin C-400

C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin som fungerar som en antioxidant i våra kroppar, eftersom det neutraliserar de s k fria radikalerna. Det är också bra för immunförsvaret, motverkar förkylning och infektioner, samt fungerar antiinflammatoriskt. Vidare är C-vitamin bra för bindvävens ämnesomsättning, samt ingår även i kollagen i bindväven som behövs för hud, tänder, skelett och blodkärl.

C-vitamin är också viktigt för fettförbränningen, samt behövs för att lever och njurar ska kunna producera tillräcklig mängd av aminosyran karnitin, som behövs för att ombilda kroppsfett till energi. C-vitamin tros även kunna motverka bildandet av gallstenar.

C-vitamin underlättar dessutom för kroppen att ta upp näringsämnen såsom  järn, zink, koppar, kalcium och Vitamin B9 (folsyra). C-vitamin fungerar även oxidationsskyddande för fettlösliga vitaminer och andra fettämnen. C-vitamin minskar också träningsvärk vid fysisk träning.

Allvarlig brist på C-vitamin kan ge skörbjugg med blödningar i hud, leder och muskler. Lindrig brist kan ge förkylning, infektioner, trötthet och retlighet, depression, blödande tandkött, tandlossning, försämrad sårläkning, muskelsvaghet och infektioner.

Exempel på föda som är rik på C-vitamin är nypon, frukt och bär, paprika, jordgubbar, apelsin, nässlor, alla kålväxter, spenat, guava, chilipeppar och övriga grönsaker.

Innehållet i informationen om C-vitamin ovan är huvudsakligen hämtat från webbsajten Hälsosidorna där du även kan hitta ytterligare information om såväl C-vitamin som annat.

Vitamin C-400 är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Bidrar bland annat till immunsystemets och nervsystemets normala funktion.

Den här produkten tillverkas av frukt, grönsaker, örter, bär och vitamin C som kombineras i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet.

Innehåll

Vitamin C-400 innehåller 180 tabletter. För information om innehållet per tablett/dagsdos hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad dos är 1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Bästföre: Juni 22. Mörkt och svalt förvarat.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.56 kg
Dimensioner (lxbxh) 8.5 x 8.5 x 16 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Vitamin C-400 180 tabl Innate”

*

Förfrågan