adrenal-response-90-tabl-innate
Adrenal Response 90 tabletter Innate, fakta

Adrenal Response 90 tbl

529 kr

En utmärkt kombination av växtämnen för stresshantering, samt för att hjälpa binjurarna, från Innate Response.

Ett tillskott som kroppen känner igen.

Dosering: 2 tabletter till måltid fördelat på två olika måltider (dock ej till middagsmålet).

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

1 i lager

Art.nr: 14401-419. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Adrenal Response

Adrenal Response är en kraftfull kombination av naturliga växtämnen för stresshantering och för att allmänt komma till rätta med stressrelaterade problem. I Adrenal Response ingår bl a även ämnen som hjälper till att hålla hälsosamma blodsockernivåer, som stödjer njurarnas utsöndrande funktion och som bidrar till att normalisera funktionen i hypotalamus-hypofysen-binjure-kopplingen.

Även om bieffekter är ovanliga kan allergiska reaktioner uppstå om man är känslig mot främst Ashwaganda (Withania somnifera).

Innehåll

Denna Adrenal Response-artikel innehåller 90 tabletter, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/tablett hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 2 tabletter till måltid fördelat på två olika måltider (dock ej till middagsmålet). Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda. Du bör unvika denna produkt om du är allergisk mot någon av ingredienserna (t ex mot Ashwaganda), eller om du försöker bli eller är gravid.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.250 kg
Dimensioner (lxbxh) 6.5 x 6.5 x 12.5 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Adrenal Response 90 tbl”

*

Förfrågan