Mugg CAW-L6 Ankor

Mugg CAW-L6 Ankor

65 kr

En unik keramik-mugg från Ceramika Artystyczna Wiza i den sydvästra keramiktraditionsrika delen av Polen.

Slut i lager

Art.nr: 36353-271. Kategori: . Etiketter: , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Vårt urval från Ankor-serien

Tillhandahållna delar i CAW’s Ankor-serie.

Ceramika Artystyczna Wiza är en artistiskt inriktad keramik- och kakel-tillverkare i den sydvästra delen av Polen, i det traditionsrika keramik-området runt Boleslawiec, känt bl a för sin för keramiktillverkning så lämpliga lera. Produkterna, som givetvis är kadmium- och blyfria, är handgjorda och handmålade i olika unika mönster, samt brända vid mycket hög temperatur (minst 1200 grader).

Den speciella leran i Boleslawiec-området och den mycket höga bränningstemperaturen ger keramikprodukter av mycket hög kvalitet. De tål både vanlig ugn och mikrovågsugn, och de kan diskas i diskmaskin. Keramiken bör dock värmas upp gradvis, och kraftiga temperaturväxlingar undvikas, såsom att spola kallt vatten på en ugnsvarm form. Keramiken bör vara lätt att göra ren, men det är viktigt att känna till att Vim eller liknande rengöringsprodukter (såsom Cif, Jif, Viss och Handy Andy) ej skall användas.

Det urval av produkter från Ceramika Artystyczna Wiza som vi tillhandahåller är bara ett litet axplock av alla de mönster och delar som tillverkas. Besök gärna CAW’s webbsajt för att få en överblick över deras omfattande produktion, och säg gärna till (t ex under Synpunkter eller Förfrågan ovan) om det är något annat än det vi nu tillhandahåller som intresserar dig. Vi kan ta hem även annat i deras sortiment än det som finns i vår ebutik, om vi kommer upp i tillräckliga inköpsvolymer. Du får dock räkna med en leveranstid på ett par månader.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.310 kg
Dimensioner (lxbxh) 13.2 x 10 x 9 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Mugg CAW-L6 Ankor”

*

Förfrågan