Kanna från SCB GU1353-111

Kanna från ZCB GU1353-111

145 kr

En handgjord och handmålad keramik-kanna av mycket hög kvalitet från Zaklady Cermiczne Boleslawiec.

6 i lager

Art.nr: 36341-591. Kategori: . Etiketter: , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Vårt urval från ZCB's 111-serie

Tillhandahållna delar från ZCB’s 111-serie.

Zaklady Ceramiczne Boleslawiec är en av flera mycket  kompetenta keramiktillverkare i det av keramik så präglade området runt Boleslawiec i sydvästra Polen, känt bl a för sin för keramiktillverkning så lämpliga lera. Förutom assietter, kannor, muggar och skålar får vi även ugnsformar och diverse krukor från ZCB. Produkterna, som givetvis är helt kadmium- och blyfria, är handgjorda och handsmyckade, samt brända vid mycket hög temperatur (minst 1200 grader).

Den speciella leran i Boleslawiec-området och den mycket höga bränningstemperaturen ger keramikprodukter av mycket hög kvalitet. De tål både vanlig ugn och mikrovågsugn, och de kan diskas i diskmaskin. Keramiken bör dock värmas upp gradvis, och kraftiga temperaturväxlingar undvikas, såsom att spola kallt vatten på en ugnsvarm form. Keramiken bör vara lätt att göra ren, men det är viktigt att känna till att Vim eller liknande rengöringsprodukter (såsom Cif, Jif, Viss och Handy Andy) ej skall användas.

Det urval av produkter från Zaklady Cermiczne Boleslawiec som vi tillhandahåller är bara ett litet axplock av alla de produkter och mönster som tillverkas. Besök gärna ZCB’s webbsajt för att få en överblick över deras omfattande produktion, och säg gärna till (t ex under Synpunkter eller Förfrågan ovan) om det är något annat än det som vi nu tillhandahåller som intresserar dig. Vi kan ta hem även annat i deras sortiment än det som finns i vår ebutik, om vi kan komma upp i tillräckliga inköpsvolymer. Du får dock räkna med en leveranstid på minst ett par månader.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.960 kg
Dimensioner (lxbxh) 24.4 x 16 x 15.3 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Kanna från ZCB GU1353-111”

*

Förfrågan