Flora 300-14 7-dagars probiotikakur Innate
Flora 300-14 7-dagars probiotikakur Innate

Flora 300-14 7-dag probiokur

379 kr

En 7-dagars kraftfull probiotikakur från Innate Response, för att snabbt skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm.

Dosering: 1 kapsel per dag till första tuggan vid måltid.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Beställningsvara

Art.nr: 14425-487. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Flora 300-14

Flora 300-14 är en sju dagars intensivkur med probiotika, för personer med kraftiga magtarmobalanser. Det är antagligen marknadens mest kraftfulla probiotika (tarmbakterier). Den innehåller 14 olika kliniskt undersökta stammar av tarmbakterier, som inte konkurrerar med varandra, i dosen 300 miljarder bakterier per kapsel. Flora 300-14 lämpar sig mycket väl för personer med svårare matsmältningsbesvär eller för att återfå tarmflorabalans under eller efter en antibiotikakur. Flora 300-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Innehåll

Flora 300-14 innehåller 7 mycket verkningsfulla kapslar, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/kapsel hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad dos är 1 kapsel per dag till första tuggan vid måltid (undvik att ta tillsammans med alkohol, kaffe och socker).

Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Förvara burken ordentligt svalt (lämpligen i kylskåp), samt väl försluten, och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.143 kg
Dimensioner (lxbxh) 5 x 5 x 10 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Flora 300-14 7-dag probiokur”

*

Förfrågan