Rea!
Daily C-Protect Booster MegaFood
Daily C-Protect Booster MegaFood, innehåll

Daily C-Protect Booster

329 kr 165 kr

Öka ditt välbefinnande med hjälp av detta naturliga C-vitaminrika supernäringspulver från MegaFood.

Framställt från levande hel föda.

Daglig dosering: 1 skopa som blandas med 2-3 dl vatten, alternativt i en smoothie.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Bästföre: Sept 2022. Mörkt och svalt förvarat.

1 i lager

Art.nr: 14412-151. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

MegaFood, som liksom Innate Response tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som har funnits med ända sedan 1983, dvs 20 år längre än Innate Response. Råvaran till produkterna kommer direkt från små familjejordbruk i USA och Canada och består av ett färgrikt spektrum av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, bär, örter och växter.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Daily C-Protect Booster

Daily C-Protect Booster är ett supernäringspulver framställt från naturlig hel föda i form av ekologiska apelsiner, blåbär och tranbär, samt ekologisk astragalusrot och ekologiska chisandrabär. Astragalus har traditionellt använts mot förkylningar, luftvägsinfektioner och allergier, samt för att stöjda immunförsvaret. Schisandrabär har traditionellt använts för att öka energin, för att komma till rätta med hosta och för att stimulera blodcirkulationen.

Innehåll

Daily C-Protect Booster-burken innehåller 64 gram pulver (= 30 portioner) i en brunfärgad glasburk. 1 skopa innehåller 2,1 gram. För mer info om innehållet: Se bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa som blandas med 2-3 dl vatten, alternativt i en smoothie. Dagsdosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.267 kg
Dimensioner (lxbxh) 7.3 x 7.3 x 9 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Daily C-Protect Booster”

*

Förfrågan