Rea!
Co Q10 100 mg 60 kapslar Innate
Co Q10 100 mg 60 kapslar Innate, innehåll i en portion

CoQ10 100 mg 60 kapslar

439 kr 299 kr

Coenzym Q10 är livsviktigt för energiförsörjningen i kroppens celler, samt är också en viktig antioxidant.

Dosering: 1 kapsel per dag, till måltid.

Bästföre: Jan 2023. Mörkt och svalt förvarat.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

2 i lager

Art.nr: 14411-109. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om CoQ10

CoQ10 (Coenzym Q10), även kallat Ubicuinon, finns överallt i naturen och i all kroppsvävnad, men är hos oss allra mest koncentrerat i hjärta, lever och immunsystem. Coenzym Q10 är livsviktigt för energiförsörjningen i kroppens celler, samt är också en viktig antioxidant.

Studier har visat att tillskott av Q10 har effekt vid en mängd hälsoproblem, såsom hjärt- och kärlproblem, allergi och astma, manlig infertilitet, migrän, Alzheimers och Parkinsons. Tillskott av Q10 har i undersökningar även visat sig ha stor betydelse för personer som intar kolesterolsänkande mediciner, sk statiner, vilka inte bara hämmar syntesen av kolesterol utan även av CoQ10.

Riskgrupper för Q10-brist är bl a hjärt- och kärlpatienter, äldre människor, cancer-patienter, rökare och elitidrottare, samt människor med kroniska och inflammatoriska sjukdomar.

Viktiga källor för Q10 är bl a sardiner, makrill, lax, nöthjärta, grishjärta, inälvsmat, kyckling, äggula, jordnötter, spenat och broccoli.

Innehåll

Denna CoQ10-artikel innehåller 60 kapslar, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/kapsel hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad dos är 1 kapsel per dag, till måltid, och helst ihop med fet eller oljerik mat. För att optimera upptaget av Q10 är det också rekommendabelt att komplettera Q10-tillskottet med E-vitamin och Selen. B-vitaminer är också bra synergister, vilket dock inte A- och D-vitamin är.

Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.192 kg
Dimensioner (lxbxh) 6 x 6 x 11.5 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “CoQ10 100 mg 60 kapslar”

*

Förfrågan