Rea!
Bone Health 120 tabletter Megafood
Bone Health 120 tabl Megafood, info

Bone Health 120 tabl Megafood

649 kr 211 kr

Ett utmärkt och väl fungerande tillskott för upprätthållande av bra benhälsa.

Framställt från levande hel föda.

Dosering: Rekommenderad daglig dos är 2 tabletter till varje måltid (totalt 4 tabletter).

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Bästföre: April 22. Mörkt och svalt förvarat.

1 i lager

Art.nr: 14408-328. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

MegaFood, som liksom Innate Response tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som har funnits med ända sedan 1983, dvs 20 år längre än Innate Response. Råvaran till produkterna kommer direkt från små familjejordbruk i USA och Canada och består av ett färgrikt spektrum av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, bär, örter och växter.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Bone Health

Bone Health är framtaget för att det skall vara enkelt att ge kroppen vad den behöver för benuppbyggnad och för att vidmakthålla en bra benstomme. Detta är ett utmärkt och viktigt tillskott för dig som på grund av ålder eller andra förhållanden vet med dig eller misstänker att du lider av benskörhet eller inte får i dig tillräckligt med näring för bra benhälsa.

Glöm dock inte att det alltid är bättre att få i sig behövlig näring via vanlig föda, och då givetvis via föda som är så lite processad som möjligt. Föda som är bra för benhälsan är bl a gröna bladgrönsaker (brocolli, grönkål, spenat, persilja mm), frön och nötter (solrosfrön, pumpakärnor, valnötter, mandlar osv), fet vildfångad fisk (lax, sardiner, makrill mm), ägg från frigående höns, oliver och olivolja, bönor och linser (gärna groddade), samt surdegsbröd av fullkornstyp bakat på färskmalet mjöl. Och, glöm inte att vara fysiskt aktiv.

Innehåll

Denna Bone Health-artikel innehåller 120 tabletter, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/tablett hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 2 tabletter till varje måltid (totalt 4 tabletter). Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Bästföre: April 22. Mörkt och svalt förvarat.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.63 kg
Dimensioner (lxbxh) 8.5 x 8.5 x 15 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Bone Health 120 tabl Megafood”

*

Förfrågan