Mat som läker

Mat som läker, Sanna Ehdin

106 kr

En ny utgåva av ”Sannas matbok – för den självläkande människan”, med 140 recept på mat som läker, och förhoppningsvis gör dig pigg och frisk.

2 i lager

Art.nr: 67499-004. Kategori: . Etiketter: , , , .

Produktbeskrivning

Mat som läker, som är storsäljaren Sannas matbok i nytt format, innehåller mer än 140 nyttiga och goda recept. Som bonus får du kunskap om varför ”den självläkande kosten” är så bra, liksom kunskap om hur man lever längre och friskare. Fakta och tabeller i slutet av boken. Låt boken inspirera dig till en lustfylld matlagning som ger välbefinnande, hälsa och livskraft.

Med sina populära böcker har Sanna Ehdin Anandala satt den självläkande kraften och helhetssynen på mat i fokus. I den här efterlängtade nyutgåvan presenterar hon IFD-maten – den inflammationsdämpande maten – som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Den röda tråden är att integrera ett nytt sätt att tänka i vardagen – att ta kontroll över vardagsmaten genom att förbereda för snabblagad mat som är nyttig och god. Det behöver inte ta mer än en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Allt som behövs är att göra medvetna val, att planera sina inköp och att handla mer sällan, men mer begåvat.

Boken innehåller recept på:

Frukostar
Sallad och råkost
Stärkande soppor
Rotfrukter och grönsaker
Bönor, tofu och linser
Fågel, fisk, vilt och nöt
Tillbehör och såser
Bröd
Drycker
Gott och sött

Författare: Sanna Ehdin
Fotograf: Paulina westerlind
Förlag: Bonnier Fakta
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 2015-12
Antal sidor: 184
ISBN: 9789174245547

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.695 kg
Dimensioner (lxbxh) 24.3 x 19.4 x 1.7 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Mat som läker, Sanna Ehdin”

*

Förfrågan