Stålmalverk-tillsats helt i metall

Stålmalverk Jupiter i metall

1.035 kr

Med denna kvarntillsats och en elektrisk drivenhet har du en enkel kvarn som klarar det mesta, även t ex oljehaltiga fröer och fettrika sädeskorn.

Produkten är f n inte tillgänglig för leverans.

Slut i lager

Art.nr: 36478-200. Kategori: . Etiketter: , , , , .

Produktbeskrivning

Genom att koppla den här tillsatsen till en elektrisk drivenhet får du en mycket kompetent kvarn med ett stålmalverk som klarar av att mala inte bara alla sädesslag, utom majs, utan också t ex oljehaltiga fröer, bönor (inkl sojabönor och kaffebönor), linser och kryddor. Kvarntillsatsen kopplas till drivenheten med ett enkelt handgrepp. Passande drivenheter för denna tillsats hittar du under Relaterade produkter nedan. Tyvärr passar inte denna stålmalverktillsats ihop med Messerschmidts manuella drivenhet.

Kvarndelen kan enkelt plockas isär (utan verktyg) för rengöring av enskilda delar. Detta är speciellt viktigt efter malning av oljehaltiga fröer och sädeskorn, så att inte fettet från dessa sitter kvar i kvarnen och härsknar.

Sädesbehållaren rymmer 1,2 kg, malkapaciteten är ca 50-200 g per minut (beroende på vald finhetsgrad och vad som mals), vikten är 820 g, kvarntillsatsens mått (h/b/d) är 26/16/20 och garantitiden är 2 år.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.82 kg
Dimensioner (lxbxh) 20 x 16 x 26 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Stålmalverk Jupiter i metall”

*

Förfrågan