Stålmalverk Tillsats för Ankarsrum/ Elektolux

Stålmalverk för Ankarsrum

1.200 kr

Med denna kvarntillsats och en Ankarsrum/Electrolux Assistent som drivenhet får du en enkel kvarn som klarar det mesta, även t ex oljehaltiga fröer och fettrika sädeskorn.

Slut i lager

Art.nr: 36478-203. Kategori: . Etiketter: , , , , .

Produktbeskrivning

Genom att koppla den här tillsatsen till en Ankarsrum/Electrolux köksmaskin får du en mycket kompetent kvarn med stålmalverk som klarar av att mala inte bara alla sädesslag, utom majs, utan också t ex oljehaltiga fröer, bönor (inkl sojabönor och kaffebönor), linser och kryddor. Passande drivenheter hittar du under Relaterade produkter nedan.

Kvarntillsatsen kopplas till drivenheten med ett enkelt handgrepp, och plasten i produkterna är givetvis av livsmedelsgodkänd kvalitet.

Kvarndelen kan enkelt plockas isär (utan verktyg) för rengöring av enskilda delar. Detta är speciellt viktigt efter malning av oljehaltiga fröer och sädeskorn, så att inte fettet från dessa sitter kvar i kvarnen och härsknar.

Sädesbehållaren rymmer 1,2 kg, malkapaciteten är ca 50-200 g per minut (beroende på finhetsgrad, typ av drivenhet och vad som mals), vikten är 600 g, kvarntillsatsens mått (h/b/d) är 26/15,5/19 och garantitiden är 2 år.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.6 kg
Dimensioner (lxbxh) 19 x 15.5 x 26 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Stålmalverk för Ankarsrum”

*

Förfrågan