Quercetin Strength 60 tabletter MegaFood
Quercetin Strength 60 tabletter, innehall

Quercetin Strength 60 tabl

279 kr

Hjälp din kropp att hålla sig frisk med denna stärkande flavonoid-blandning från MegaFood.

Framställt från levande hel föda.

Dosering: 1 tablett per dag, att intas ca 20-30 minuter innan måltid.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Produkten har utgått ur MegaFoods sortiment.  En lämplig ersättare kan vara det avgiftande och stärkande kosttillskottet Clear Response från Innate. En annan kan vara Holistics Pollenzym som innehåller Quercetin.

Slut i lager

Art.nr: 14467-876. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

MegaFood, som liksom Innate Response tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som har funnits med ända sedan 1983, dvs 20 år längre än Innate Response. Råvaran till produkterna kommer direkt från små familjejordbruk i USA och Canada och består av ett färgrikt spektrum av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, bär, örter och växter.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Quercetin

Quercetin är en flavonoid som förekommer som ett naturligt gult färgämne i grönsaker och frukt. Quercetin har tillskrivits en rad positiva fysiologiska effekter, framförallt som stark antioxidant. Quercetin från MegaFood innehåller Quercetin tillsammans med eyebright (Ögontröstsläktet) som har en lång tradition bland naturläkare som stödjande för ögon och bihålor. Quercetin Strength innehåller även extrakt från brännässla samt ett rikt komplex av bioflavonoider från citrus. Livsmedel som innehåller quercetin bidrar till att hålla kroppen frisk.

Innehåll

MegaFood Quercetin Strength innehåller 60 tabletter, och levereras i en brunfärgad glasburk. För mer information, t ex om innehåll per tablett: Se bildgalleriet ovan!

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1 tablett, att intas ca 20-30 minuter innan måltid. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.242 kg
Dimensioner (lxbxh) 6.3 x 6.3 x 11.3 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Quercetin Strength 60 tabl”

*

Förfrågan