Rea!
Multivitamin One Daily utan järn 90 tabl Innate
Multivitamin One Daily utan järn 90 tabl Innate, innehåll

Multiv One Daily 90 tbl utan järn

619 kr 400 kr

Multivitamin One Daily är ett utmärkt val för dig som vill göra det lätt för dig att få i dig ett extra tillskott av vitaminer och mineraler. Här utan järn (bl a lämpligt för män i allmänhet).

Dosering: 1 tablett per dag, till måltid.

Bästföre: Juli 2024. Mörkt och svalt förvarat.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

1 i lager

Art.nr: 14454-112. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Multivitamin One Daily

Multivitamin One Daily är en heltäckande, naturlig och lättupptaglig blandning av vitaminer och mineraler, som liksom övriga produkter från Innate Response är framställda från ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Detta är ett utmärkt val för dig som vill göra det lätt för dig att få i dig ett extra tillskott av vitaminer och mineraler. Här har järn uteslutits för att tillfredsställa dem (män i allmänhet) som inte vill eller bör inta ytterligare järn.

Innehåll

Denna Multivitamin One Daily-artikel innehåller 90 tabletter, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/tablett hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad dos är 1 tablett per dag, till måltid. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.296 kg
Dimensioner (lxbxh) 6.5 x 6.5 x 12.5 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Multiv One Daily 90 tbl utan järn”

*

Förfrågan