Magnesium 300 120 kapslar Innate
Magnesium 300 120 kapslar Innate, innehåll

Magnesium 300 120 kapslar

369 kr

En extra stark och lättupptaglig form av magnesium, här tillsammans med ekologisk spenat som är naturligt rik på magnesium.

Dosering: 2 kapslar per dag, till måltid.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Beställningsvara

Art.nr: 14450-212. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Magnesium 300

Magnesium 300 är en extra stark och lättupptaglig form av magnesium, tillsammans med ekologisk spenat som är naturligt rik på magnesium. Magnesium 300 innehåller även C-vitamin vilket behövs för korrekt absorption av magnesium.

Om Magnesium

Magnesium har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till att minska trötthet och utmattning, att bibehålla normal benstomme, och att bibehålla normala tänder. Är också viktig för elektrolytbalansen, normal energiomsättning, nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion, normal proteinsyntes och normal psykologisk funktion.

Bristsymtom (enligt webbsajten Hälsosidorna) kan vara benskörhet, huvudvärk (migrän), muskelsvaghet, kramper, matsmältningsproblem, hämmad tillväxt, nervproblem, ångest, depression, beteendestörningar, störningar i hjärtfunktionen, hjärtklappning, sömnproblem (vakna ofta och för tidigt), trötthet, irritation, kramp i benen, stickningar, domningar, tics, migrän/huvudvärk, astma, förstoppning mm.

Vid brist finns även kopplingar till ett flertal andra besvär/sjukdomar såsom ADD/ADHD, Autism, Alzheimers, Parkinson, Fibromyalgi, Ätstörningar som bulimi och anorexi, Tarmsjukdomar som IBS, Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, Njursten och Sköldkörtelproblem (hormon T3 och T4).

Magnesium finns bland annat i kakao, vetekli och vetegroddar, linfrö, mandel, nötter, bönor, gröna bladgrönsaker och fisk.

Innehåll

Denna Magnesium 300-artikel innehåller 120 kapslar, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/kapsel hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad dos är 2 kapslar per dag, till måltid. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Bästföre: Juni 22. Mörkt och svalt förvarat.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.37 kg
Dimensioner (lxbxh) 8 x 8 x 14 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Magnesium 300 120 kapslar”

*

Förfrågan