Rea!
Glukosaminsulfat med MSM 100 kapslar Holistic

Glukosaminsulfat m MSM 100 kpsl

241 kr 121 kr

Detta tillskott från Holistic används främst vid problem med broskbildning.

Dosering (per 30 kg): 3 kapslar per dag.

Bästföre: aug. 2019. Mörkt och svalt förvarat.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

1 i lager

Art.nr: 14428-961. Kategori: . Etiketter: , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Holistic är en svensk distributör av relativt högvärdiga kosttillskott, tillhandahållna till rätt så hyfsade priser. Man har ingen egen tillverkning av kosttillskott, men deltar mycket aktivt i produktutvecklingen, och kontrollerar och specificerar produkterna ända ner på ingrediensnivå. Förutom distribution av kosttillskott har man också en ganska omfattande kursverksamhet.

Om Glukosaminsulfat med MSM

Marknadsförs av Holistic som ett kompletteringsfoder för däggdjur, ett kompletteringsfoder som används när det dagliga fodret innehåller otillräckliga mängder av glukosamin. Särskilt lämpligt för t ex aktiva hästar,  för äldre hästar och för hästar som utsätts för hård ansträngning. Detta tillskott går givetvis även bra att ta för människor, som ju också är däggdjur.

Glukosamin är en naturlig byggsten i kroppen, inte bara i broskvävnad utan även på andra ställen som ben, brosk, hud, naglar, hår och andra kroppsvävnader. Glukosamin hjälper till att smörja och ge näring till brosket och har visat sig vara en nyckelfaktor i den process som skapar ny broskvävnad. Studier har visat att en högre koncentration av glukosamin ger en större brosktillväxt, en mindre mängd glukosamin ger en mindre brosktillväxt. Om detta (och mer därtill) kan man läsa i bl a boken The Arthritis Cure.

MSM, metylsulfonylmetan, är en svavelförening som förekommer naturligt såväl i vår kropp som i livsmedel. Svavel är ett livsviktigt grundämne och ingår som ett spårämne i fett, kroppsvätskor och skelett. Det är essentiellt som mineral, dvs livsviktigt och finns i kroppens alla vävnader och krävs bland annat för bildning av viktiga bindvävskomponenter som brosk, senor och kärlväggar.

Produkten är framställd av skaldjur. De som är allergiska (överkänsliga) mot skaldjur bör därför inte inta denna produkt.

Innehåll

En burk innehåller 100 kapslar.

Ingredienser

Glukosaminsulfat (2 KCl) 375 mg. MSM (metylsulfonylmetan) 250 mg. Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa från träd.

Innehåll per 100 gram: Aska 12 g, Råprotein 11,5 g, Råfett 1,5 g och Råfiber 0,2 g.

Dosering

Per 30 kg: 3 kapslar per dag. Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

OBS! Vid allergi (överkänslighet) mot skaldjur avrådes från användande av denna produkt. Finns också rapporter om negativa biverkningar vid Typ2-diabetes.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras torrt, samt utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.131 kg
Dimensioner (lxbxh) 5.8 x 5.8 x 11 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Glukosaminsulfat m MSM 100 kpsl”

*

Förfrågan