Daily Energy Booster MegaFood
Daily Energy Booster MegaFood, innehåll

Daily Energy Booster

299 kr

Öka din energi och reducera din stress med hjälp av detta naturliga supernäringspulver från MegaFood.

Framställt från levande hel föda.

Daglig dosering: 1 skopa som blandas med 2-3 dl vatten, alternativt i en smoothie.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

1 i lager

Art.nr: 14412-154. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

MegaFood, som liksom Innate Response tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som har funnits med ända sedan 1983, dvs 20 år längre än Innate Response. Råvaran till produkterna kommer direkt från små familjejordbruk i USA och Canada och består av ett färgrikt spektrum av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, bär, örter och växter.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Daily Energy Booster

Daily Energy Booster är ett supernäringspulver framställt från naturlig hel föda i form av ekologisk rödbeta och ekologiskt grönt tre samt ekologisk sibirisk ginseng, ekologisk ashwaganda och ekologisk amerikansk ginseng. Ashwaganda anses skydda kroppsvävnad mot skador samt allmänt bidra till hälsa genom sin antioxidativa aktivitet. Amerikansk Ginseng, som även den är en antioxidant, ökar energinivåerna, samt har en stärkande effekt på kroppen.

I Daily Energy Booster ingår dessutom vitamin B12 och GTF Krom i en speciell, lättupptaglig form. Vitamin B12 är viktigt för blodbilden och GTF Krom stödjer en sund blodsockerbalans.

Innehåll

Daily Energy Booster-burken innehåller 52,5 gram pulver (= 30 portioner) i en brunfärgad glasburk. 1 skopa innehåller 1,75 gram. För mer info om innehållet: Se bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa som blandas med 2-3 dl vatten, alternativt i en smoothie. Dagsdosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.256 kg
Dimensioner (lxbxh) 7.3 x 7.3 x 9 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Daily Energy Booster”

*

Förfrågan