Clear Response 567 g Innate
Clear Response 567 g Innate, innehåll per portion

Clear Response 567 g Innate

649 kr

En skonsam, effektiv och stärkande detox-formula med ingredienser som kroppen känner igen.

Daglig dos: En skopa (27 gram) blandas med 3 dl vatten eller med innehållet i en grön drink eller liknande.

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

Produkten har utgått ur Innate’s sortiment.

Slut i lager

Art.nr: 14411-060. Kategori: . Etiketter: , , , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Clear Response

Clear Response är en skonsam, effektiv och stärkande detox-formula som stödjer leverns fas I och fas II-avgiftning. Att Clear Response är både skonsamt och effektivt beror dels på innehållet (där bl a Greenselect Phytosome , glycin, mariatistel, kardborre, bromelain, gurkmeja, MSM, nässla, broccoliextrakt, L-Lysine och Quercetin kan nämnas) och dels givetvis på tillskottets naturliga ingredienser som lätt känns igen av kroppen. Med sitt innehåll av bl a Protein och Glutamin är Clear Response dessutom ett utmärkt tillskott i samband med hård fysisik aktivitet och träning.

Mycket som är bra med denna produkt alltså, men innehållet av Stevia, och den därmed alltför söta smaken, gör oss aningen tveksamma till produkten. Stevia må ha sina fördelar, men är enligt vår mening ingen hälsoprodukt, åtminsone inte i det långa loppet. Stevia må vara snällt när det gäller blodsockret, men triggar ändå sockerberoende. Sedan finns det också forskning (om än ifrågasatt) som har funnit att Stevia kan påverka fertiliteten hos både män och kvinnor vid mycket höga intag. Här rör det sig dock inte om några höga intag, och dessutom bara om en kur under begränsad tid. Därför får Clear Response trots allt vara med i vårt sortiment.

Innehåll

En burk innehåller 567 g. Information om ingredienserna i en portion finns i bildgalleriet ovan.

Daglig dos

En skopa (27 gram) blandas med 3 dl vatten eller med innehållet i en grön drink eller liknande. Känsliga personer kan börja med t ex en halv skopa och successivt trappa upp till full dos.

Ett tips är att blanda ned något syrligt (t ex svarta vindbär) i drinken. I alla fall kan det var lämpligt om du inte är van vid den ganska söta smak som ingrediensen Stevia ger upphov till.

Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.7 kg
Dimensioner (lxbxh) 12.5 x 12.5 x 18 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Clear Response 567 g Innate”

*

Förfrågan