Bone Health Multivitamin 120 tabl Innate
Bone Health Multivitamin 120 tabl, innehåll

Bone Health Multi 120 tabl

649 kr

Ett utmärkt och väl fungerande tillskott för upprätthållande av bra benhälsa.

Framställt från levande hel föda.

Dosering: Rekommenderad daglig dos är 2 tabletter till varje måltid (totalt 4 tabletter).

Samtliga kosttillskott sändes fraktfritt vid beställning av tillskott för 600 kr och mer.

1 i lager

Art.nr: 14408-330. Kategori: . Etiketter: , , , , . Lev/tillverkare: .

Produktbeskrivning

Allmänt

Innate Response, som liksom MegaFood tillverkas av FoodState Inc, är ett varumärke som främst har en förebyggande och terapeutisk inriktning. Tillskotten framställs av ekoodlade och skonsamt torkade grönsaker, frukter, örter, bär och växter. Inga artificiella eller syntetiska tillsatser tillåts, och produkterna är helt fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Det här är kosttillskott som är så nära hel och levande föda man kan komma. Ett kosttillskott som kroppen känner igen och lätt kan ta upp. Ett utmärkt val för dig som är mån om din hälsa, liksom för dig som gärna vill hålla dig till vegetarisk eller levande föda. Ja, detta är t o m ett val som i vissa lägen kan vara ok även för oss som är allmänt skeptiska till kosttillskott.

Om Bone Health Multivitamin

Bone Health Multivitamin är framtaget för att det skall vara enkelt att ge kroppen vad den behöver för benuppbyggnad och för att vidmakthålla en bra benstomme. Detta är ett utmärkt och viktigt tillskott för dig som på grund av ålder eller andra förhållanden vet med dig eller misstänker att du lider av benskörhet eller inte får i dig tillräckligt med näring för bra benhälsa.

Glöm dock inte att det alltid är bättre att få i sig behövlig näring via vanlig föda, och då givetvis via föda som är så lite processad som möjligt. Föda som är bra för benhälsan är bl a gröna bladgrönsaker (brocolli, grönkål, spenat, persilja mm), frön och nötter (solrosfrön, pumpakärnor, valnötter, mandlar osv), fet vildfångad fisk (lax, sardiner, makrill mm), ägg från frigående höns, oliver och olivolja, bönor och linser (gärna groddade), samt surdegsbröd av fullkornstyp bakat på färskmalet mjöl. Och, glöm inte att vara fysiskt aktiv.

Innehåll

Bone Health Multivitamin innehåller 120 tabletter, och levereras i en brunfärgad glasburk. För information om innehållet per portion/tablett hänvisar vi till bildgalleriet ovan.

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 2 tabletter till varje måltid (totalt 4 tabletter per dag). Dosen bör ej överskridas, och kosttillskott bör inte ersätta vanlig föda.

Förvaring

Tillskottet bör förvaras svalt, torrt och mörkt, samt väl förslutet och utom räckhåll för små barn.

Vikt och mått

Vikt (inkl ev förp) 0.59 kg
Dimensioner (lxbxh) 8 x 8 x 15 cm

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Bone Health Multi 120 tabl”

*

Förfrågan