post

Aktivera dig med supernäring

Active by Holistic - ekologisk supernäring.

Active by Holistic – ekologisk supernäring.

Holistic vill antagligen inte vara sämre än andra (snarare bättre kanske) och har därför sent om sider (kan man tycka) fullt ut hakat på supernäringståget med en helt egen supernäringsserie. Vi gillar serien och har hakat på vi också genom att, som vanligt, tillhandahålla dessa produkter till ekopris, vilket för oss betyder lägsta möjliga ordinarie pris. Du får dessutom samtliga kosttillskott-produkter levererade fraktfritt om du köper kosttillskott för minst 600 kr per order.

Active by Holistic, som serien kallas, är en produktserie som består av juicer, bärpulver, gröntpulver och ett vegetabiliskt protein – naturligt, helt utan tillsatser, med vildväxande och ekologiska råvaror i fokus. Active by Holistic är en förlängning av Holistics sortiment med produkter för en hälsosam vardag. Samtliga produkter är ekologiska, veganska och har ett naturligt rikt innehåll av näring och antioxidanter. Active-produkter som vi har i vårt sortiment hittar du bl a på lev/tillv-sidan för Holistic eller under Relaterade produkter nedan.

Berätta gärna för oss och andra vad du tycker om serien och om vårt tillhandahållande av produkterna under Kommentarer nedan eller under Synpunkter på produktsidorna.

Välkommen med din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>